Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Evlat'mı Edinmeye Karar Verdi..

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Evlat’mı Edinmeye Karar Verdi..

İrlandalı manken Chloe Loughnan’la 5 yıllık evliliği tek celsede bitiren ve meslektaşı Seçil Gür ile yepyeni bir aşka başlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’tan evlilik ve çocuk hakkında samimi açıklamalar geldi..Detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç’tan İlk Paylaşım Geldi!

Serdar Ortaç Evlat’mı Edinmeye Karar Verdi..

Bu yıl en gözde çiflerinden olan Serdar Ortaç ile Seçil Gür, evvelki gün Bebek’te düzenlenen Kendini Fark Et kitap lansmanında görüntülendi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç: “Kendimi Biraz Geç Farkettim”

Yazar Ufuk Tezemir’in yazdığı kitabı okumasının ardından hayata bakış açısının değiştiğini anlatan Serdar Ortaç, “Herkesin kendi içindeki benliği fark etmesi gerekiyor. Ben 50 yaşındayım, biraz geç oldu ama ben de artık kendimi fark ettim”  diyerek açıklamalarına devam etti.

Kendini Fark Et Kitap lansmanında bir de sürprizle de karşılaşan şarkıcı Serdar Ortaç 50’nci yaş günü için pastasını kesti.

Serdar Ortaç:”Mutlu Olalım Da Evlilik Eksik Olsun.”

“…….Geriye dönüp baktığımda birçok hata yaptığımı fark ettim ve birçok ders çıkardım” diyerek devam eden Serdar Ortaç, “Mutlu olalım da evlilik eksik olsun. Bizim birlikteliğimize ‘reklam’ diyenler oluyor. Tabii onlara hak veriyorum. Aşkı bile reklama alet eden onca kişi oldu ki insanlar beni de öyle zannediyor” dedi.

 

Serdar Ortaç: “Belki Evlat Ediniriz..”

Baba olma duygusunun devam edip etmediği hakkında gelen soruya ise Serdar Ortaç; “Belki evlat ediniriz, belki de çocuk yaparız. Hayatın karşımıza ne çıkartacağı belli olmuyor” şeklinde cevap verdi..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler