Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'dan Şaşırtan Evlat Açıklaması!...

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’dan Şaşırtan Evlat Açıklaması!…

Geçtiğimiz bir kaç hafta öncesinde şarkıcı Seçil Gür ile yollarını tamamen ayıran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç,  yapmış olduğu bir açıklamada evlat edinmek istediğini söylerek Herkesi şaşırttı. Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç Mirasını Kime Bırakacağını Açıkladı!..

Serdar Ortaç’dan Şaşırtan Evlat Açıklaması!…

İrlanladı model Chloe Loughnan’dan boşandıktan sonra şarkıcı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açan ünlü müzisyen Serdar Ortaç, Instagram sayfası üzerinden hayranlarıyla canlı yayın ile sohbet yapan ünlü popçu, çocuğu olmadığı için üzerine kayıtlı olan evlerini yeğenlerine ve çalışanlarına bırakacağını söylemişti.

Şu aralar kalbi boş olan Serdar Ortaç, Korona virüs belirtileriyle gittiği hastanede test yaptırdığını ve sonucun negatif çıktığını söylemişti ve gerekli sosyal izolasyon kurallarına genelliklede uyuyor.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç,; “Tek Yaşıyorum,Yalnız Öleceğim”

İçinden bulunduğumuz zorlu süreçde sosyal medya hesapları üzerinden hayranlarıyla bol bol  buluşan Serdar Ortaç,  “Tek yaşıyorum, yalnız öleceğim” sözleriyle dertleşerek bir kız çocuğu evlat edinmek istediğini açıkladı. Bu özel duygularını takipçileriyle açık yüreklilikle paylaşan usta şarkıcı, “İsmini annemin adını, Nesrin koyacağım” ifadeleriyle karar verdiğini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler