Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'e Tuzakmı Kuruldu!!!...

İlgili Postlar

Seren Serengil’e Tuzakmı Kuruldu!!!…

Ünlü Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı Mustafa Tohma hakkında, yapılan iddia, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre, Ünlü şarkıcı evindeki Özbekistan uyruklu yardımcılarını koronavirüs olduğu için darp ettikleri ve sonrasında da ormana bıraktıkları iddia edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulmuştu. Süreçle ilgili bir gelişme oldu..Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Görümcesi Eylem İpek Şafak’ı Neden İhbar Etti!..

Seren Serengil’e Tuzakmı Kuruldu!!!…

Konuyla alakalı açıklama yapan Seren Serengil iddiaları yalanlayarak, “Kadın izin istedi ve dışarı çıkacağını söyledi. ‘Hep birlikte bu evde kalıyoruz. Dışarıda salgın var, çıkarsan bizi de tehlikeye atarsın.’ dedim. Tehditle para istedi.” ifadelerini kullanmıştı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına Seren Serengil ve Mustafa Tomha ile avukat Esennur Ezgi aleyhine suç duyurusunda bulunan Özbek Mamatova’nın avukatı Ali Çezik, aynı gün müvekkiline yönelik koruma tedbiri alınması için Beykoz 1. Aile Mahkemesine de başvurdu.Beykoz 1. Aile Mahkemesi, bu talebi kabul etmişti.

Seren Serengil kimdir?

Tedbir Talebi Sonucu Açıklandı!..

Özbek Mamatova’nn tedbir talebinin kabul edildiği belirtilen kararda, 6284 sayılı Kanun’un 5. maddesinde yazılı gerekçelerle davalılar Seren Serengil ve Mustafa Tohma’nın, korunan kişiye yönelik, şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verildiği öğrenildi.

Tedbir Kararına Uyulmaması Sonucunda Zorlama Hapis Uyarısı Yapıldı!..

Bu tedbirin 3 ay süreyle geçerli olduğu bildirilen kararda, tedbire aykırı davranılması halinde şiddet uygulayan davalılar hakkında, aynı yasa gereğince, “fiili bir suç oluştursa bile ihlal edilen tedbirin niteliğinde ve aykırılığın ağırlığına göre zorlama hapsinin uygulanacağına” yönelik ihtar (uyarı) yapılması da hükme bağlandı.

Özbek Bakıcı’nın Avukatı; “Hukuk Önünde Hesaplaşma Vaktidir.”

Avukat Ali Çezik, “Beykoz 1. Aile Mahkemesi de bizi haklı görerek, talebimle olayın mağduru olan müvekkil hakkında daha fazla yalan ve yanıltıcı beyanlarda bulunulmaması için koruma kararı verdi. Artık ekranlarda değil, hukuk önünde hesaplaşma vaktidir.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler