Ana SayfaÜnlülerYeşilçam’da Yaprak Dökümü Devam Ediyor..Cevdet Balıkçı'dan Acı Haber!..

İlgili Postlar

Yeşilçam’da Yaprak Dökümü Devam Ediyor..Cevdet Balıkçı’dan Acı Haber!..

Yeşilçam’ın usta sanatçılarından Cevdet Balıkçı, bugün alınan haberle hayata gözlerini yumdu. Sinema kariyeri boyunca 230’a yakın filmde rol oynayan Cemal Balıkçı’nın vefat haberini, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri sebebiyle magazin dünyasında ‘Felaket Tellalı’ olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay verdi. Bu acı duyurunun Detayları Haberimizde..

Yeşilçam’da Yaprak Dökümü Devam Ediyor..Cevdet Balıkçı’dan Acı Haber!..

230 civarında sinema filminde roynayan Yeşilçam’ın usta emekçilerinden 1941 doğumlu Cevdet Balıkçı, dün vefat etti. Ölüm haberi, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri sebebiyle magazin dünyasından ‘Felaket Tellalı’ olarak bilinen sanatçı Onur Akay duyurdu.

‘Gerzek Şaban’ filminde altına işeyen kabadayılardan biri, Davaro’ filminde ise Bekiro’nun adamlarından biri, ”Sahte Kabadayı’ filminde Kemal Sunal’ı vurmak için tutulan kiralık katillerden biri, ‘Umudumuz Şaban’ filminde mahkum, ‘Yedi Bela Hüsnü’ filminde ‘Malik Bey’in adamlarından biriydi usta sanatçı.

Onur Akay; “Korona Virüsü Nedeniyle Sessiz Sedasız Defnedildi”

Kendi sahibi olduğu internet sitesinde bir yazı yazan ses sanatçısı Onur Akay, “Onu hep mafya babalarının adamı rollerinde izlemiştik. Yeşilçam’ın efsane olmuş kötü adamlarından 79 yaşındaki emektar oyuncularımızdan Cevdet Balıkçı’yı, maalesef dün kaybettik ve maalesef aynı gün corona virüsü nedeniyle sessiz sedasız defnedildi” cümleleriyle açıkladı..

“Cevdet Özalaş olarak da tanınan, ancak asıl adı Cevdet Balıkçı olan oyuncumuz, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Keşke kötüler hep böyle olsa! Mekânı cennet olsun inşallah.”

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler