Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Taburcu Oldu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Taburcu Oldu!

Geçtiğimiz hafta koronavirüs olması şüphesiyle hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ kendisine zatürre teşhisi konduğunu ve tedavisine başlandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hastanede kalmasına gerek görülmemesi durumunda tedavisine evden devam edileceğini açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ taburcu oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan İlk Açıklama

Corona virüs salgınına yakalandığı endişesiyle geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu testlerin yapıldığını ve sonuçları beklediğini dile getirmişti. Bu açıklamadan bir gün sonra sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Tatlıtuğ test sonucunun negatif çıktığını müjdeleyerek kendisinin zatürreye yakalandığını ve yakında taburcu olabileceğini belirtmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Koronavirüs Test Sonucu Çıktı!!!…

Başak Dizer Eşini Yalnız Bırakmadı

Bu zorlu süreçte Kıvanç Tatlıtuğ’nun en büyük destekçisi Başak Dizer oldu. Hastaneden bir an bile ayrılmayan ve eşinin sağlığı için çok endişelenen Dizer test sonuçlarını öğrendikten sonra “Son dakika aldığımız haberle sevindik hatta zatürreye bile sevindik. Fakat bugün vefat eden 63 kişi için ve yeni 2148 vaka için çok üzgünüm. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sevdiklerine güç ve sabır versin. Allah rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim” açıklamasını yaptı.

Başak Dizer Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Taburcu Oldu!

Birkaç gündür hastanede müşahede altında tutulan ünlü oyuncunun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği biliniyordu. Ve sonunda Kıvanç Tatlıtuğ‘dan sevindirici haber geldi. Kendisini kısa sürede toparlayan ünlü oyuncu bugün gündüz saatlerinde hastaneden taburcu edildi. Evde tedaviye devam edecek olan Tatlıtuğ’nun hastaneden çıkar çıkmaz dağ evlerine gittikleri ve çiftin kendini karantina altına aldıkları öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler