Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un Koronavirüs Test Sonucu Çıktı!!!...

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Koronavirüs Test Sonucu Çıktı!!!…

Bugün Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’dan bir açıklama gelmişdi. Virüs testinin sonucu beklenilen ünlü oyuncunun test raporu çıktı. Detaylar Haberimizde..

Koronavirüs Nedeniyle Hastaneye Kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ’dan İlk Açıklama!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Koronavirüs Test Çıktı!!!…

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, öksürük ve yüksek ateş şikayeti ile gittiği hastanede yapılan koronavirüs testinin sonucunu negatif çıktığını duyurdu. Kendi sosyal medya sayfasından tekrar açıklama yapan KıvançTatlıtuğ bir paylaşım daha yaparak, “Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, Yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım, Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim.” ifadeleriyle devam etti….

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ; “Sağlık Personellerine Çok Teşekkür Edereim”

……Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir. Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyor, başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim… İlginize teşekkür ederim..”

Son dakika | Kıvanç Tatlıtuğ hastaneye kaldırıldı - Sosyal Medya ...

Kıvanç Tatlıtuğ’un İlk Açıklaması..

Sağlık durumundan endişe duyulan Tatlıtuğ sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada; “Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar.Lütfen kaygılanmayın.Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım..” şeklinde duyurmuştu…

Kıvanç Tatlıtuğ closed himself to the chalet. Başak Dizer in the ...

Başak Dizer kimdir?

Dağ Evinde Kalıyorlardı!..

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Tatlıtuğ da bu ölümcül virüsten korunmak amacıyla şu sıralar Kemerburgaz’da, orman içinde bulunan evlerine kapanan ünlü çift, yaklaşık 2 haftadır evden dışarı çıkmıyor ve dış dünyayla ilişkilerini tamamen kesmiş durumdalar. Evlerine de kimseleri kabul etmeyen ünlü ikili, yakınlarıyla sadece telefon da görüşüyor. Doğa hastası olan ve hayvanları çok seven Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Tatlıtuğ, günlerini köpekleriyle ilgilenerek, film izleyerek ve hayvan kurtarma ekiplerine yardım ederek geçiriyorlar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler