Ana SayfaÜnlülerOyuncu Esra Dermancıoğlu'nun Canlı Yayındaki İtirafı Şoka Etti!..

İlgili Postlar

Oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun Canlı Yayındaki İtirafı Şoka Etti!..

Tüm dünyada ki hızla yayılan Korona virüs salgını sebebiyle evinden çıkmayan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, bir arkadaşıyla konuşurken ki diyoloğu ise dikkat çekiciydi.. Detayları Haberimizde..

Esra Dermancıoğlu’nun Kızı Güzelliğiyle Büyüledi..

Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan Karantina Sitemi Geldi..

Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya hızla yayılan korona virüs salgını Türkiye’de bulaştı. Korona virüsten korunmak için kendisini eve haps eden ünlü oyuncu Esra Dermancoğlu, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya başladı.

Fatmagülün suçu ne dizisi ile ününe ün katan Esra Dermancoğlu, sosyal medya sayfasında ki canlı yayın ile bir arkadaşıyla sohbet ederken, yaptığı itiraflar da izleyenleri şoke etti.

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

Esra Dermancıoğlu'ndan Beren Saat'e büyük destek!

Esra Dermancıoğlu; “Keşke Sevgilimden Ayrılmasaydım”

İlk yayınlandığı dönemlere damgasını vuran ve hala tekrarları bile izlenen Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde ki Mukaddes yenge rolüyle gönüllere taht kuran Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasında ki bir yakın arkadaşıyla canlı yayın yaptı.  Her daim dobra kişiliği ile bilinen ünlü oyuncu, canlı yayında arkadaşıyla sohbet ederken “Senin evde kocan var, ben ne yapayım? Ya keşke sevgilimden ayrılmasaydım, geçen aradım ama yok” ifadeleriyle bir de itiraf yaptı.. 

Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu nereli ve kaç yaşında ...

Satın Aldığım Ürünler Kapı Önünde!

Korona virüs salgını dolayısla içinde bulunduğumuz şu günlerde evinden hiç ayrılmadığını söyleyen başarılı oyuncu, dışarıdan sipariş verdiği ürünleri ve su damacalarını kapı önünde beklettiğini de anlattı. Instagram canlı yayında satın aldığı ürünleri takipçilerine gösteren Esra Dermancıoğlu “Bakın iki gündür bunları bile eve sokmuyorum, burada kapı önünde bekliyorlar” dedi.

Karantinada yalnız olan oyuncu Esra Dermancıoğlu sitem etti: Keşke sevgilimden ayrılmasaydım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler