Ana SayfaÜnlülerKoronavirüs Nedeniyle Hastaneye Kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'dan İlk Açıklama!

İlgili Postlar

Koronavirüs Nedeniyle Hastaneye Kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ’dan İlk Açıklama!

10 Mart’tan itibaren ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını panik yaratmaya neden oluyor. Enfetkte sayısının 10 binin üzerine çıktığı bu günlerde ünlü sanatçılardan da korkutan haberler gelmeye başladı. Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz gün soluğu hastanede aldı. Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ’dan açıklama geldi. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’nun o açıklamaları;

Dağ Evine Taşındı

Koronavirüs salgının ülkemize yeni geldiği dönemlerde önlem alan isimlerden olan Kıvanç Tatlıtuğ eşiyle birlikte virüsten korunabilmek için Kemerburgaz’da, orman içinde bulunan evlerine kapandığı öğrenilmişti. Şehirde kalarak kendini ve eşine riske atmak istemeyen oyuncunun salgın bitene kadar İstanbul’a dönmeyeceği düşünülüyordu. Dış dünyayla ilişkilerini tamamen kestikleri söylenen çiftin evlerine kimseyi kabul etmedikleri ve yakınlarıyla sadece telefon görüşmesi yaptıkları aktarılmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ: Zamanı Gelince Açıklayacağım

“EvdeKal” Çağrısı Büyüyor

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen Corona virüs salgınından korunmak için en iyi yöntem dışarıyla ilişkiyi keserek izole bir yaşam sürmek. Mümkün olduğunca az dışarı çıkılmasının öneminin vurgulandığı bugünlerde, temel ihtiyaçlar dışında sokaklarda olmamak ve eve gelir gelmez elleri sabuna 20-30 saniye boyunca yıkamak gerekiyor. Eve kapanmak sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumanızı sağlarken, işine gitmek için dışarıya çıkmak zorunda olanlar için de daha güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlıyor.

Koronavirüs Nedeniyle Hastaneye Kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ’dan İlk Açıklama!

Koronavirüs salgınından korunmak için eşiyle birlikte dağ evine taşınan Kıvanç Tatlıtuğ’nun hastaneye gittiğinin öğrenilmesi ünlü oyuncunun dağ evine gitmeden önce salgından etkilendiği iddialarını da beraberinde getirdi. Sağlık durumundan endişe duyulan Tatlıtuğ sosyal medya hesabından “Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar.Lütfen kaygılanmayın.Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım..” açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler