Ana SayfaÜnlüler23 Yaşındaki Gazeteci Ödül Dağıttı

İlgili Postlar

23 Yaşındaki Gazeteci Ödül Dağıttı

Onur Akay Medya Yılın Ödülleri Töreni 4. kez sahiplerini buldu. Törende ödüller İsmail Gökgez’in elinden alındı. 23 Yaşındaki Gazeteci Ödül Dağıttı.

TSM Sanatçısı Onur Akay’ın imtiyaz sahibi olduğu “Onur Akay Medya” yılın enlerini belirlemeye devam ediyor. 4. defa düzenlenen Onur Akay Medya Yılın Ödülleri Töreni’nde genç gazeteci İsmail Gökgez dağıttı.

23 Yaşındaki Gazeteci Ödül Dağıttı

TSM Sanatçısı Onur Akay’ın imtiyaz sahibi olduğu Onur Akay Medya yılın enlerini belirlemeye devam ediyor. Bu yıl 4’üncü defa düzenlenen Onur Akay Medya Yılın Ödülleri Töreni geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu.

Tuğba Özay, Atilla Atasoy, Seher Dilovan gibi ünlü isimlerin yazarlık yapmasıyla birlikte Onur Akay Medya, genç gazetecilere ve yazarlara da bünyesinde yer veriyor. Sitenin en genç yazarı olan 23 yaşındaki İsmail Gökgez, Zeytinburnu’ndaki bu sene de ödül genç gazeteci ‘Yılın Magazin Gazetecisi’ seçilen Hürriyet Gazetesi Magazin Yazarı Behlül Aydın’a ödül vermek için törende hazır bulundu.

Gökgez, görev alması dolayısı ile törene katılım sağlayamayan Behlül Aydın’ın ödülünü, ünlü oyuncu Esra Sönmezer’e verdi. Bu özel ve keyifli anlar sektörün duayenleri tarafından kaydedildi. Başarılı gazeteci karelerini çekip, ölümsüzleştiren gazeteci Muharrem Yıldırım’a tören sonrasında teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Genç yazar, geçen sene de usta magazinci Tayyar Işıksaçan’a ödül vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler