Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan Elenen Burak'tan Takım Arkadaşları Hakkınca Çarpıcı Açıklamalar!

İlgili Postlar

Survivor’dan Elenen Burak’tan Takım Arkadaşları Hakkınca Çarpıcı Açıklamalar!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da birleşme için geri sayım başladı. Adadan yarışmacılar birer birer eleniyor. Sezona harika bir başlangıç yapan “Gönüllüler” takımın ardı ardına mağlubiyeti sadece izleyicileri üzmekle kalmıyor, adadaki dengelerinde alt üst olmasına neden oluyor. Dün akşam Survivor’dan elenen Burak’tan takım arkadaşları hakkında çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Burak Yurdugör’ün o açıklamaları;

Ekran Başına Kitledi

Bu senenin en iyi programı olan Survivor izleyicisini ekran başına kitlemeye devam ediyor. Güçlü iki takımla sezona başlayan yarışmanın başlarında “Gönüllüler” takımının başarısı izleyiciyi hayran bırakmıştı. Ancak adanın zorlu koşulları, entrikalar ve açlık işin içine karıştığında dengeler değişmeye başladı. Geçtiğimiz ay bacağından sakatlanarak bir süredir tedavi gören “Meryem” sakatlığı nedeniyle adadan ayrılırken, Türkiye’deki salgın nedeniyle Dominic’e başka bir yarışmacı getirilmemesine ve “Ünlüler” takımındaki Barış’ın “Gönüllüler” takımına transfer edilmesine kadar verildi.

Eleme Potasına Giren Tayfun Konseyi Ağlattı!

Eleme Potasında Rekabet!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Yunus Emre eleme adayı oldu. Bu hafta yapılan SMS oylamasında en yüksek oyu alan Cemal Can Seven ve Barış oldu. Konseyde Cemal Can Yasin’i aday gösterirken, Barış ise Burak’ı potaya koydu. Oylamanın sonucunda en az oyu alan Burak Yurdugör oldu.

Cemal Can Seven Kimdir?

Survivor’dan Elenen Burak’tan Takım Arkadaşları Hakkınca Çarpıcı Açıklamalar!

Bugüne kadar yarışmada sakin tavırlarıyla dikkat çeken Burak Yurdugör adadan ayrılırken yaptığı açıklamalarla kuşkusuz ada gündemine damgasını vurdu. Konseye gelmeden önce Yunus Emre ile arasında geçen konuşmayı anlatan  Burak, “Buraya gelmeden hemen önce Yunus Emre ile baş başa vakit geçirdik. Ben Barış ile birlikte yatıp kalkıyorum ama ona güvenmiyorum. Çakallık sinsilik peşinde’ dedi. Barış’a söylemeyecektim ama nasılsa gidiyorum. Kimse kimsenin ardından bir şey çevirmesin, gizli saklı kalmasın” dedi. Birkaç haftadır tartışmalarla gündeme gelen Evrim’i de ikili oynamakla suçlayan Burak, “Evrim sen çok iyi bir insansın ama sadece burada bir kaç hafta kalmak için bir sağa bir sola gitme. Ya Barış ile birlikte ol yada Yasin ile” diyerek adaya veda etti.

Burak Yurdıgör Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler