Ana SayfaÜnlülerTurhan Kaya Koronavirüsle Verdiği Yaşam Mücadelesini Kaybetti...

İlgili Postlar

Turhan Kaya Koronavirüsle Verdiği Yaşam Mücadelesini Kaybetti…

Bugüne kadar yer aldığı pek çok dizide izleyicisini kendine tekrar tekrar hayran bırakan usta oyuncu dün hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı öğrenilen ve hastaneye kaldırılan usta oyuncu Turhan Kaya koronavirüsle verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Hafızalara Kazındı!

Bugüne kadar birbirinden başarılı dizi ve film projeleriyle ekran karşısına geçen usta oyuncu Turhan Kaya, “Kurşun Yarası”, “Çemberimde Gül Oya”, “Binbir Gece”, “Doktorlar”, “Bıçak Sırtı”, “Kurtlar Vadisi Pusu”, “Menekşe ile Halil”, “Tatlı Bela Fadime”, “Dedektif Biraderler”, “Melekler Korusun”, “Bu Kalp Seni Unutur mu?” gibi başarılı yapımlarda yer aldı.

Sanat Dünyası Yasta

Bir süredir hastanede tedavi gören Turhan Kaya’nın ölüm haberi sanat dünyasında şok etkisi yarattı. Başarılı bir oyuncu olmasının yanı sıra pek çok oyuncunun da akıl hocası olan Turhan Kaya’nın ölümünü  Nil Perioğlu, Uraz Kaygılar oğlu sosyal medya hesabından duyururken “Oyuncu Sendikası”da usta oyucuya “Değerli dizi ve sinema oyuncusu, meslektaşımız Turhan Kaya’yı kaybettiğimizi öğrendik, çok üzgünüz. Başımız sağolsun” sözleriyle veda etti.

Turhan Kaya Koronavirüsle Verdiği Yaşam Mücadelesini Kaybetti…

69 yaşındaki ünlü oyuncu 10 gün önce ağır öksürük şikayetçiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Hastanede tetkikleri yapıldıktan sonra korona hastası olduğu öğrenilen Turhan Kaya hastaneye yatırılarak tedavisine başlandı. 10 gündür ailesinden uzakta yaşam mücadelesi veren usta sanatçının hayatını kaybettiği öğrenildi. Turhan Kaya’nın ölüm haberini oğlu Theo Kaya açıkladı. Ünlü oyuncunun acı haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Tuhan Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler