Ana SayfaKimdirTurhan Kaya Kimdir?

İlgili Postlar

Turhan Kaya Kimdir?

Şu sıralar TRT1 Ekranlarında Halka dizisine dahil olan usta oyuncu Turhan Kaya Kimdir? Turhan Kaya Nerede Doğdu? Turhan Kaya Aslen Nereli? Turhan Kaya Hangi Burç? Turhan Kaya’nın Dizileri Neler? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Turhan Kaya Nerede Doğdu? Turhan Kaya Aslen Nereli? Turhan Kaya Hangi Burç?

Turhan Kaya 30 Kasım 1951’de İstanbul’da doğmuştur. Turhan Kaya Aslen İstanbulludur. Turhan Kaya Yay Burcudur.

Turhan Kaya Kimdir?

Usta oyuncu Turhan Kaya geçmişten günümüze bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Turhan Kaya, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde eğitim almıştır. 2011 senesinde bir dönem İngiltere York st John Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almış ardından İtalya’da Creative chaos’da performans eğitimi almıştır.

Bugüne kadar birçok dizide yer almıştır. Bunlardan bazıları ise Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu gibi projelerdir. Son olarak internet platformunda yayınlanan Şahsiyet dizisinde rol almıştır. Başrollerinde Necati Şaşmaz’ın rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Ordunaryus’u Turhan Kaya oyunculuğu ile çok beğenilmiştir.

2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Cengiz Erkmen karakterini canlandırmaktadır.

Turhan Kaya’nın Rol Aldığı Diziler:

Kurşun Yarası

Çemberimde Gül Oya

Binbir Gece

Doktorlar

Bıçak Sırtı

Kurtlar Vadisi Pusu

Menekşe ile Halil

Tatlı Bela Fadime

Dedektif Biraderler

Melekler Korusun

Bu Kalp Seni Unutur mu?

Masumlar

Şahsiyet

Turhan Kaya’nın Rol Aldığı Filmler:

Ayhan Hanım

Üç Kuruş

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler