Ana SayfaKimdirSinem Umaş Kimdir?

İlgili Postlar

Sinem Umaş Kimdir?

‘Gelinim olur musun?’ yarışmasıyla ünlenen Sinem Umaş Kimdir? Sinem Umaş Nerede Doğdu? Sinem Umaş Aslen Nereli? Sinem Umaş Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Sinem Umaş Nerede Doğdu? Sinem Umaş Aslen Nereli? Sinem Umaş Hangi Burç?

Sinem Umaş 1 Ocak 1984 Yılında İstanbul’da doğdu. Sinem Umaş Aslen İstanbulludur. Sinem Umaş Oğlak Burcudur.

Sinem Umaş Kimdir?

14 yıl önce katıldığı ‘Gelinim Olur Musun’ programından hafızalara kazınan gelin adayı Sinem Umaş, yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşamıştı. Damat adayı Ata’yla olan yakınlaşmas, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalar ile uzun süre konuşulmuştu. Semra hanımın oğlu Ata Türk, 2005 yılında bir otel odasında ölü bulunmuştu…

Sinem Umaş, Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı aşk bir döneme damga vurdu. Yıllar sonra ise İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan Sinem Umaş, polis tarafından darp edildiği öne sürerek şikayetçi oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise, “Sinem Umaş hakkında ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Mala zarar verme’, ‘Hakaret’ ve ‘Görevli memuru darp etme’ suçlarından adli işlemler yapılarak nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla adliyeye sevk edilmesi istenilmiştir” açıklamasını yaptı.

Sinem Umaş, son olarak Yeliz Yeşilmen ile yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. Yeliz Yeşilmen’in sokak hayvanlarını hedef gösterdiğini ifade eden Sinem Umaş, sosyal medya hesabından paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler