Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ: Zamanı Gelince Açıklayacağım

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ: Zamanı Gelince Açıklayacağım

Geçtiğimiz hafta yeni imajıyla ilk kez görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ dün eşiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektiflere yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ soru yağmuruna tutuldu. Sorulara yuvarlak yanıtlar veren Kıvanç Tatlıtuğ “Zamanı gelince açıklayacağım” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Yeni İmajı Matrix’e Benzetildi

Geçtiğimiz hafta Akmerkez’de görüntülenen oyuncu Matrix tarzı deri paltosu ve beline astığı anahtarıyla dikkat çekti.  Tarzını oluştururken eşi, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ’dan da fikir alan Kıvaç Tatlutuğ’nun deri montlu fotoğrafları sosyal medyada Matrix karşılaştırmasıyla çok konuşuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ: Bu Hukuk Mücadelesinin Hatırlanmasını Sağlayacağım!

Otomobil Tutkusu

Geçmişten beri arabalara bir zaafı alan ünlü oyuncunun klasik otomobil koleksiyonu herkesçe biliniyor. Eski model bir araba gördüğü zaman koleksiyonuna ekleyen ünlü oyuncu geçtiğimiz ay 200 Bin TL’ye 1968 model Chevrolet Impala Fastback satın almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ: Zamanı Gelince Açıklayacağım

Bir süredir ekranlarda olmayan Kıvanç Tatlıtuğ “Dijital platformda yayınlanacak bir dizi için anlaşmaya varmak üzereyiz. Yaza da bir sinema filmim olacak.” açıklamasını yapmıştı. O günden beri hangi projeyle ekranlara döneceği merak edilen ünlü oyuncuya dün mekan çıkışı projeler hakkında soru yağdı. Dizi ve filmi şuan da açıklamak istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ ise sorulara “Güzel şeyler yapıyoruz. Zamanı gelince açıklayacağım” yanıtını verdi. Corona virüsü nedeniyle planlarında herhangi bir değişiklik olup olmadığı sorusuna ise “Bu aralar çok konuştum. Başka zaman daha rahat bir yerde konuşalım. Olur mu?” yanıtını veren Tatlıtuğ eşiyle birlikte aracına binerek uzaklaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler