Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli'nin Aşk İtirafı Çok Konuşluyor!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin Aşk İtirafı Çok Konuşluyor!

Meryem Uzerli’nin aşk itirafı çok konuşuluyor. Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Meryem Uzerli geçtiğimiz gün verdiği röportajda büyük bir pot kırdı. Aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncunun geçmişte meslektaşıyla yaşadığı aşkı itiraf etmesi magazin dünyasının gündemine oturdu. Peki Meryem Uzerli’nin aşk yaşadığı oyuncu kimdi? İşte detaylar;

Meryem Uzerli Türkiye’ye Döndü

Bir süredir kızı Lara’yla birlikte Almanya’da olan Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönüş yaptı. Kızını anaokuluna yazdırdığını ve evinin kontratını 2 senelik yaptırdığını açıklayan ünlü oyuncu gelen projeleri kızına göre değerlendireceğini “Bazı projeleri reddettim çünkü zamanlama olarak doğru değildi. Lara’yı haftada 1 gün 2-3 saat görsem çok mutsuz olurum. O zaman başarılı olmak ne demek?” sözleriyle dile getirdi.

“Kızımı Yalnız Büyütüyorum”

Daha öncede çocuğunu doğurduktan sonra Can Ateş’in yanında olmadığını açıklayan Meryem Uzerli geçti geçtiğimiz gün Can Ateş size ve kızınıza destek oluyor mu? sorusuna “Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı yok.” yanıtını verdi. Özel hayatınız nasıl gidiyor?” sorusunu ise “Hani bir şarkı vardı ya… ‘Ben yalnızım. Ben yalnızım. Yalnızım’… Özel hayatımda kızımla ilgileniyorum. Bundan da şikayetçi değilim ama Lara, bazen erkek bazen de bir kız kardeş istiyor” şeklinde yanıtladı.

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli’nin Aşk İtirafı Çok Konuşuluyor!

Geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarına verdiği röportajda bir daha meslektaşıyla aşk yaşamayacağını açıklayan Meryem Uzerli’nin açıklamalarından eski sevgilisinin Ozan Güven olduğu anlaşıldı.5 sene önce ilişkilerini ısrarla reddeden çiftin aşklarının ortaya çıkması magazin dünyasına bomba gibi düştü.  Uzerli bu aşkı “Sürekli birilerini stalk’lıyorum. Ozan’ın sayfasına giriyorum. Ne yapmış ne etmiş. Geçen gün ona ekran görüntüsü yolladım. ‘Şuan seni stalk’lıyorum’ dedim. Bir oyuncuyla birlikte olmak istemem. Bu güne kadar  Sizin de tanıdığınız bir Türk oyuncu.” sözleriyle  itiraf etti.

Meryem Uzerli Ozan Güven Aşkı
Meryem Uzerli Ozan Güven Aşkı

Ozan Güven Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler