Ana SayfaÜnlülerKoronavirüse Yakalanan Esra Balamir'e, Pop'un Yıldızından Büyük Destek!!..

İlgili Postlar

Koronavirüse Yakalanan Esra Balamir’e, Pop’un Yıldızından Büyük Destek!!..

Çin’in Vuhan kentinda ortaya çıkarak çok kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan ve sonunda Türki’ye yi kıskıvrak yakalayan korona virüsü salgını ile ilgili magazin camiasından da haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü popçu Demet Akalın ile yakın dostluğuyla sık sık gündeme gelen sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandığını duyurmuştu. Bu üzücü haber sonrasın da ünlü sunucuya yakın arkadaşı Demet Akalın destek geldi. Detaylar Haberimizde..

Ünlü Sunucu’nun Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktı!!!…

Koronavirüse Yakalanan Esra Balamir’e, Pop’un Yıldızından Büyük Destek!!..

Türkiye’de de pek çok insan korona virüs ile mücadele ederken, bu virüse yakalandığını duyuran isimlerden biri de Esra Balamir oldu. Virüsü önce grip sandığını sonrasında arkadaşında çıkınca kendiside test yaptırdığı anlatan Esra Balamir, kendisinde öksürük belirtisinin hiç olmadığını, sadece ateş ve burun tıkanıklığı oluştuğunundan bahsetmişti.

Esra Balamir’in Tedavisi Sürüyor!..

Korona virüs tedavi İlaçlarının kapısına geldiğini dile getiren ünlü sunucu Balamir bir süredir kendi evinde karantinada kalıyor ve virüs tedavisi evden devam ediyor. Bu zor günlerinde çok yakın dostunun fiziken yanında olamayan ünlü popçu Demet Akalın ise ünlü suncuya  moral vermek açısından paylaşımlar yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın; “Esra Balamir … Geçecek Bugünler”

Kendi Sosyal medya sayfasından arkadaşı Esra Balamir ile olan fotoğraflarını yayınlanan Demet Akalın, “En çoookk özlediğim, Esra Balamir” … Geçecek bugünler Allah’ın izniyle…” notuyla paylaşım yaptı.

Esra Balamir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler