Ana SayfaÜnlülerHakan Hatipoğlu'ndan Evrim Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan Evrim Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da dengeler değişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla dikkatleri iyice üzerine çeken Evrim Keklik yarışmada asi tavırlarıyla öne çıksa da izleyicinin beğendiği isimlerden bir tanesi. Survivor Panorama programında Evrim hakkında konuşan Hakan Hatipoğlu’ndan Evrim hakkında bomba gibi açıklamalar geldi.

Ada Konseyinde Neler Oldu?

Survivor 2020’nin geçtiğimiz gün ekranlara gelen bölümde ada konseyinde inanılmaz gelişmeler yaşandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 37. bölümde haftanın ilk ada konseyi toplandı. Konseyde Acun Ilıcalı tarafından birçok önemli açıklama yapıldı. Bu açıklamalardan en önemlisi de şüphesiz ki ne zaman olacağı merak edilen birleşme partisiydi. Birleşme partisi hakkında merak edilen tüm detayları anlatan Acun Ilıcalı, gelecek hafta düzenlenecek olan partiyle birlikte takımların birleşeceğini ve artık bireysel yarışma döneminin başlayacağını açıkladı.

Acun’dan Survivor’da Sercan ve Nisa Aşkına İlk Yorum..

İlk Eleme Adayı Kim?

Bu sene büyük bir çekişmeyle izleyicisini ekran karşısına kitleyen Survivor’da dengeler her hafta değişiyor. Birkaç haftadır düşük bir performans sergileyen Gönüllüler takımı bu hafta yarış kaybetmemek ve birleşmeden önce daha çok eksilmemek konusunda oldukça kararlıydı. Ve nitekim bu kararlılık Gönüllüler takımına dokunulmazlık yarışını kazandırdı. Yarışı kaybeden Ünlüler takımından eleme potasında yazılan isimler Ersin, Parviz, Ezgi oldu. Konseyde  Ersin’in ismi bir kere yazılırken Parviz ile Ezgi’nin adı dörder kez yazılması sonucu Parviz ve Ezgi haftanın ilk eleme adayları oldu.

Hakan Hatipoğlu’ndan Evrim Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

“Gönüllüler” takımında bu yılın en öne çıkan isimlerinden biri Evrim Keklik. Verdiği röportajlarla sık sık adından söz ettiren yarışmacı bazen tepki çekse de, dobra sözleriyle Survivor izleyicisinin beğenisini kazanmış durumda. Evrim’in yarışmada verdiği röportajlarla kendisini  ifade ediş şeklinin ona bir artı kazandırdığını dile getiren Hakan Hatipoğlu, Evrim’in seneye “Survivor Panorama” masasında olabileceğini söyledi.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Evrim Keklik Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler