Ana SayfaÜnlülerEtçi Nusret'in Fiyatları Sosyal Medyanın Dilinde!!..

İlgili Postlar

Etçi Nusret’in Fiyatları Sosyal Medyanın Dilinde!!..

Tüm dünyadaki korona virüs salgını sebebiyle paket servise karar veren sosyete kasabı Nusret Gökçe, en son Doktor Mehmet Öz ile Canlı yayın konuğu olaak almış, sohbetiyle olay olmuştu. Bu defa Etçi Nusret’in sipariş fiyatları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Antrikot, Kuzu Kafes siparişi ne kadar? Detaylar Haberimizde..

Nusret Gökçe’nin Cinsel İlişki Sorusuna Dr. Mehmet Öz’ün Bomba Cevabı..

Etçi Nusret’in Fiyatları Sosyal Medyanın Dilinde!!..

Tuz serpme yani saltbae hareketi ile tüm dünya çapında ününe ün katan sosyete kasabı Nusret Gökçe, Ankara ve İstanbul’da bir yemek siparişi sitesi üzerinden paket servise başladı.

Nusret Gökçe kimdir ?

Nusret’in Et Fiyatları Sosyal Medya’nın Diline Düştü!..

Nusret Gökçe, Kuzu kafes için 600 Tl, Antrikot içinse 950 Tl’den siparişlerini alan Nusret Gökçe’nin yemeklerin paket fiyatları sosyal medyada çok konuşuluyor. Pekçok kişi fiyatları fazla bulurken, ünlü etciye içinde bulunduğumuz bu zor dönemlerde indirim yapması çağrısında bulundu.

Vatandaşlara Öneride Bulundu!..

Diğer taraftan hayatına Amerika’da sürdüren Doktor Mehmet Öz, ünlü işletmecinin instagram hesabı canlı yayınında konuk olmuştu. Dr. Mehmet Öz, etçi Nusret’in “Evde kalan insanların iştahındaki artış için önerileriniz nedir?” sorusuna, “Yoğun temponuzdaki gibi davranın. İş başı yapacak gibi bakımlı olmak, moralinizi yüksek tutacak. Tembelleşmeye fırsat vermeyin. Uyku en önemlisi. Yedi saat uyumak bağışıklığın en temel ihtiyacı. D vitaminini de sakin yerlerde 15 dakika güneşte kalarak kazanabiliriz” yanıtını vermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler