Ana SayfaÜnlülerNusret Gökçe'nin Cinsel İlişki Sorusuna Dr. Mehmet Öz'ün Bomba Cevabı..

İlgili Postlar

Nusret Gökçe’nin Cinsel İlişki Sorusuna Dr. Mehmet Öz’ün Bomba Cevabı..

Dünyaya nam salan sosyetik kasap Nusret Gökçe, geçtiğimiz hafta “Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin” tavsiyesiyle olay olan doktor Mehmet Öz ile canlı yayın yaptı. Çarpıcı açıklamalar yapan Doktor Mehmet Öz, Kasap Nusret’in “Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz nasıl olacak?” sorusuna bakın ne cevap verdi.. Detayları Haberimizde..

Gonca Vuslateri’den Mehmet Öz’ün Önerisine Jet Yanıt..

Nusret Gökçe’nin Cinsel İlişki Sorusuna Dr. Mehmet Öz’ün Bomba Cevabı..

Tüm dünyanın çeşitli bölgelerine açtığı et restoranlarıyla adını tüm dünyaya duyuran kasap Nusret lakablı Nusret Gökçe, korona virüs salgını dolayısıyla evinde olduğu için Amerika’da çalışan Doktor Mehmet Öz ile İnstagram uygulaması ile canlı yayın yaptı. Kasap Nusret’in Mehmet Öz’e sorduğu cinsel ilişki hakkındaki soru ise herkesi şoke etti

Sosyete Kasabı Nusret’in 8 Mart’da Kadınlara Büyük Jesti..

Mehmet Öz'den Nusret Gökçe'ye: Biz bu virüsü boğacağız

Nusret; “Bol Bol Cinsel İlişkiye Girin Diyorsunuz, O Mesafeyi Nasıl Koruyacağız?”

Doktor Mehmet Öz, pandemi olarak ilan edilen korona virüs salgını sebebiyle evlerine olan herkese “Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin. Belki çocuk bile yaparsınız” önerisinde bulunmuştu. Dün akşam ki canlı yayında bu konuyu açan kasap Nusret; “Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz, o mesafeyi nasıl koruyacağız?” diye bir soru sordu.

Nusret Gökçe kimdir ?

Mehmet Öz; “Öpüşmezsiniz Ama Diğer Mevzuları Yapabilirsiniz” 

Sosyete kasabının bu sorusuna yanıtlayan Mehmet Öz, “O mesafe tanımadığın insanlar için. Evlerinde kalanlar hasta düşerlerse, büyük ihtimalle siz de hasta olacaksınız. Karı ve kocanın aralarındaki irtibatları devam etmezse, onun da bazı sıkıntıları var. Öpüşmezsiniz ama diğer mevzuları yapabilirsiniz” cevabını verdi.

Mehmet Öz; “Eğlenerek Hastalan”

Mehmet Öz, sonrasında konuştuğu meslektaşlarının da kendisine bu konuda hak verdiğini de ekleyerek “Nasıl olsa hastalanacaksın, hiç olmazsa eğlenerek hastalan” ifadelerini kullandı.

“Cinsel İlişki Ömrü Uzatır, İlgiyi Artırır”

Korona virüs illetinden korunmak için evlerinde karantinaya alan herkese tavsiyeler veren doktor Mehmet Öz, “Partneriyle evde karantinada olanlar için en iyi çözüm cinsel ilişki. Ömrü uzatır, ilgiyi artırır, aranızdaki hikayeleri çoğaltır, belki bebek yaparsınız. Her durumda birbirinizin sinirini yıpratmaktan daha çok işe yarar” demişti.

mehmet öz ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler