Ana SayfaÜnlülerÜnlü Sunucu'nun Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktı!!!...

İlgili Postlar

Ünlü Sunucu’nun Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktı!!!…

Demet Akalın ile olan yakın arkadaşlığı ile sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Esra Balamir’in yakın bir arkadaşının korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Kendisine de test yapıldığını anlatan Esra Balamir, “Sanırım benim de pozitif, evde karantinada kalmam söylendi” şeklinde bilgi vermişti. Test sonucu pozitif çıkan ünlü sunucu sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Detaylar Haberimizde..

3 gün hapis yatan Seren Serengil, aynı kararı Esra Balamir için aldırdı!

Ünlü Sunucu Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktı!!!…

Ünlü popçu Demet Akalın’ın yakın dostu Esra Balamir, arkadaşının korona virüs testi pozitif çıkınca kendisine de test yapıldığını sonucun pozitif çıkma olasılığının yüksek olduğunu muhabirlere aktarmıştı. Maalesef kötü haber ünlü sunucuya ulaştı.

Esra Balamir kimdir?

Esra Balamir'den korkutan koronavirüs sözleri: Test yaptırdım, sanırım sonucum pozitif

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Büyük Gönderme!..

Esra Balamir; “Eve İlaç Getiriyorlar”

Bir döneme damgasını vuran güzel sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz günlerde “Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benimde pozitif” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ünlü sunucu kötü haberi verdi. Korona Test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Esra Balamir,“Tedavi oluyorum. Eve ilaç getiriyorlar” dedi.

Demet Akalın kimdir?

Esra Balamir'den korkutan koronavirüs sözleri: Test yaptırdım, sanırım sonucum pozitif

Esra Balamir; “Buna Da Şükür Ediyorum”

Geçtiğimiz yıl aralık ayında bir alışveriş sonrası basın mensublarının objektiflere takılan ünlü sunucu Esra Balamir, yılladır teşhis konulamayan bir hastalığı ile mücadele ettiğini anlatmıştı. Esra Balamir, “Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa’da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah’tan. Buna da şükür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü sunucu Esra Balamir'in koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler