Ana SayfaÜnlüler3 gün hapis yatan Seren Serengil, aynı kararı Esra Balamir için aldırdı!

İlgili Postlar

3 gün hapis yatan Seren Serengil, aynı kararı Esra Balamir için aldırdı!

Gülben Ergen’in şikayeti ile verilen karara uymadığı gerekçesi ile üç gün hapis yatan Seren Serengil, bu defa aynı kararı kendisi çıkarttı. Seren Serengil, Esra Balamir’e aynı kararı çıkarttı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil, görümcesinin nişanına katılmasını istememesinin nedenini açıkladı!

Seren Serengil Gülben Ergen’in yaptığını yaptı

Seren Serengil, geçtiğimiz aylarda Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama cezasına uymadığı için üç günlük hapis cezasına çarptırılmıştı. Şimdi aynısını Esra Balamir için yaptı.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’den Esra Balamir’e Koruma Kararı

Seren Serengil’in Flash TV ekranlarında yayınlanan “Bunu da Konuşmak Lazım” isimli programında yorum yapan Esra Balamir hakkında şikayette bulunmuştu. Balamir, Seren Serengil’in şikayeti ile karakola gidip ifade vermişti. Kısa bir süre sonra da karşısına gelen mahkeme kararı ile karşılaştı. Serengil, 19 Nisan günü mahkemeye başvurmuştu. Serengil’in talebi ile 20 Nisan günü İstanbul Anadolu 11. Aile Mahkemesi 6284 Sayılı Kanuna göre Koruma Kararı çıkardı. Serengil, avukatı Ersoy Akdemir aracılığı ile İstanbul Anadolu 11. Aile Mahkemesi’ne başvurarak Esra Balamir hakkında Koruma Kararı çıkardı.

Esra Balamir Seren Serengil nedeniyle hapis yatabilir

İstanbul Anadolu 11. Aile Mahkemesi’nde Seren Serengil’in aldırdığı karara göre; Murat Övüç ve Esra Balamir Seren Serengil’e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunamayacak. Esra Balamir, eğer bu davranışlardan herhangi birini gerçekleştirirse üç günden on güne kadar zorlama hapsi yatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler