Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar'dan Demet Akalın'a gönderme: İnsanlarda gereksiz ego var!

İlgili Postlar

Ebru Yaşar’dan Demet Akalın’a gönderme: İnsanlarda gereksiz ego var!

Şarkıcı kimliğinin yanına bir de gazetecilik kimliğini ekleyen ve bir gazetede köşe yazarlığı yapan Ebru Yaşar, Ebru Gündeş’e bomba bir göndermede bulundu. “Artık magazinsel şeyler yazmayacağım.” diyen Ebru Yaşar, “Herkesin egosu gereksiz şişkin.” diyerek Demet Akalın’a göndermede bulundu. İşte detaylar…

Demet Akalın’dan duygu açıklaması: 4 bardak alkol aldım da ondan!

Ebru Yaşar’a ödül

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, 18’inci Magazin Oskarları Ödül Töreni ile internet medyasında 18’inci yılının kutlandığı Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de gerçekleşen ödül törenine katıldı. Ödül alan isimlerden biri olan Ebru Yaşar, ödülünü alırken yaptığı konuşmada “Biraz rahatsızım. Dışarıda yediğim bir şey yüzünden zehirlendim. Şimdi makyaj ve ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Bu sene kaç ödül oldu saymadım. Bundan sonra 4 tane daha alacağım.” dedi.

Demet Akalın kimdir?

Bir çanta yazdım, Demet Akalın beni tövbe ettirdi

Şarkıcılığının yanı sıra bir de gazetecilik yapmaya başlayan Ebru Yaşar, yeni işi hakkındaki düşüncelerini “Gazetecilik de çok zormuş. Bu işi yapınca size hak veriyorum. Bir çanta yazdım, Demet (Akalın) beni tövbe ettirdi. Artık magazinsel şeyler yazmayacağım. Herkesin egosu gereksiz şişkin, kimse eleştiriyi kabul etmiyor. Ben olduğu gibi yazmaya çalışıyorum, orada gördüğüm bir şeyi yazıyorum.” şeklinde ifade etti. Ebru Yaşar’ın Demet Akalın’a yaptığı gönderme dikkat çekti.

Ebru Yaşar kimdir?

Demet Akalın ve Ebru Gündeş’in muhteşem düetine yorumlar

Demet Akalın, son olarak Ebru Gündeş ile yaptığı düetin sosyal medyada yayınlanan bölümüne bir hayranının yazdığı “Demet Akalın’ın sesi duygu veriyor ama farkında değil. Aptal yorumlar yüzünden kadının özgüveni kırılmış kaçıyor dolayısıyla. Ama bana gerçekten duygu veriyor illa noktalara dan dan basıp kazulet gibi mi şarkı söylemek.” yorumuna verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Akalın, “Sesi duygu veriyor ama farkında değil.” yorumuna “Yok kız umrum değil, 4 bardak alkol aldım ondan. Ben kim Ebru Gündeş kim, az biraz ayıp. Arabesk onun kitabı, tersten yazar okur. Nacizane biz de okuduk. Ebru Gündeş kraliçedir her zaman.” şeklinde yanıt vermişti. Demet Akalın ve Ebru Gündeş’in konser sırasında sahnede birlikte seslendirdikleri arabesk şarkı, dinleyenlerden tam not aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler