Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan duygu açıklaması: 4 bardak alkol aldım da ondan!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan duygu açıklaması: 4 bardak alkol aldım da ondan!

Ebru Gündeş ile yaptığı düetle ilgili yapılan bir yoruma, Demet Akalın’dan yorum geldi. Akalın, “sesi duygulu” denilen yoruma “4 bardak alkol aldım o yüzden.” yorumunu yazdı. İşte detaylar…

Demet Akalın Seren Serengil’in Nişanına mı Katıldı? Küslük Bitti mi?

Demet Akalın’dan ‘duygulu’ yorumuna yanıt

Bir konser sırasında Demet Akaklın ve Ebru Gündeş’in birlikte düet yaptıkları bir fotoğraf karesi sosyal medyada yayıldı. İki dev ismin düeti çok beğenildi. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafın altına, Demet Akalın’ın bir hayranı sesini çok duygulu bulduğunu ifade eden bir yorum yazdı. Akalın, hayranının bu yorumuna alkollü olduğu için sesinin duygulu olduğunu ifade eden bir yorumda bulundu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın sesi duygu veriyor ama farkında değil

Demet Akalın’ın hayranı, Ebru Gündeş ile yaptığı düet fotoğrafının altına “Demet Akalın’ın sesi duygu veriyor ama farkında değil. Aptal yorumlar yüzünden kadının özgüveni kırılmış kaçıyor dolayısıyla. Ama bana gerçekten duygu veriyor illa noktalara dan dan basıp kazulet gibi mi şarkı söylemek.” şeklinde bir yorum yazdı.

Ebru Gündeş kimdir?

Dört bardak alkol aldım ondan

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, hayranının bu yorumuna “Yok kız umrum değil, 4 bardak alkol aldım ondan. Ben kim Ebru Gündeş kim, az biraz ayıp. Arabesk onun kitabı, tersten yazar okur. Nacizane biz de okuduk. Ebru Gündeş kraliçedir her zaman.” diye karşılık verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler