Ana SayfaÜnlülerAcun'dan Survivor'da Sercan ve Nisa Aşkına İlk Yorum..

İlgili Postlar

Acun’dan Survivor’da Sercan ve Nisa Aşkına İlk Yorum..

Survivor 2020’nin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde yarışmacı Sercan ile Barış birbirlerine girmişti. Oyun esnasında gerilen ünlü ikili ekip arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşmişti. Kavganın asıl sebebi büyük bir aşk’mı? Belli oldu.. Detaylar Haberimizde..

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Acun’dan Survivor’da Sercan ve Nisa Aşkına İlk Yorum..

Survivor 2020’nin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde yarışmacı Sercan ile Barış birbirlerine girmişti. Oyun esnasında gerilen ünlü ikili ekip arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşmişti. Sercan kavganın sebebini, “Barış’a daha önce bir sırrımı verdim. Barış bunu ada değiştirdiği zaman karşı tarafa söyledi” ifadeleriyle anlatmıştı..

Nisa Bölükbaşı

Sercan’ın sırrının ise yarışmacı Nisa’dan hoşlandığı olduğunu öne sürüldü. Bu olay, sosyal medyada da çok konuşulurken Sercan’ın bardağındaki N ve S harfleri dikkatlerden kaçmamıştı..

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

Sercan’dan Nisa’ya Büyük Jest!..

Bugün yayınlanan fragman da dikkat çeken anlar sahne aldı. Ada da açık arttırma oyunundan sonra yarışmacılar, kazandıkları paralar ile hoşlandıkları yiyecekleri almaya çalışırken Sercan’ın Nisa’ya yaptığı jest ise dikkatlerden kaçmadı.

Sercan Yıldırım

Yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor’da bugün yaptığı canlı yayında bu yakınlaşmayla alakalı şöyle ifade etti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı; “Çok Yorum Yapmak İstemem”

“Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler