Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı, Quarantine Pillow Challenge Akımına Uydu!..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı, Quarantine Pillow Challenge Akımına Uydu!..

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, Sosyal medyada yeni başlayan Quarantine Pillow Challenge akımına uyarak kendini yine hayran bıraktı. Güzel fenomen, vücuduna bağladığı pembe yastığıyla cesur bir poz verdi…Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı Ağlarken Duygulandırdı!..

Şeyma Subaşı, Quarantine Pillow Challenge Akımına Uydu!..

Korona virüs’ün ölümcül salgından dolayı herkesin eve haps olduğu şu günlerde ünlülerin başlattığı sosyal medya akımına bir yenisi daha eklendi. Pembe Yastığın kemerle bele bağlandığı bu çılgın akım Quarantine Pillow Challenge akımına ünlü fenomen Şeyma Subaşı’da dahil oldu..

Şeyma Subaşı Kimdir?

Quarantine Pillow Challenge

Bütün dünya korona virüs ölümcül salgını sebebiyle evine haps olurken kendini karantinaya alınca, osyal medya üzerinde ise çılgın akımlar baş gösterdi. Dünyada etkili olan akımlardan birisi de Quarantine Pillow Challenge oluverdi. Bu son akıma uyan sosyal medya kullanıcıları bir yastığın üzerine bir kemer takarak çekildikleri pozları paylaşmaya başladılar.

Tepki çektiği için TikTok hesabını kapatan Şeyma Subaşı, yeni dans videosuyla geri döndü

Pembe Yastığında Elbise Yaptı..

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ise bu akıma üzerinde ayıcıklı olan pembe yastığı ile dahil oldu. Pembe ayıcıklı yastığından kendine elbise yapan ünlü fenomen, pozlarını instagram hesabında paylaştı.

İşte Şeyma Subaşı İle Quarantine Pillow Challenge;

Şeyma Subaşı, Akımına Uydu!..
Şeyma Subaşı, Akımına Uydu!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler