Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Ağlarken Duygulandırdı!..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Ağlarken Duygulandırdı!..

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, ağladığı andan bir fotoğraf yayınlayarak tüm takipçilerini duygulandı. Ünlü fenomen neler neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Tepki çektiği için TikTok hesabını kapatan Şeyma Subaşı, yeni dans videosuyla geri döndü

Şeyma Subaşı Ağlarken Duygulandırdı!..

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia, İsrail’den döndükten sonra tepkiler üzerine çekmiş ve sevgilisiyle beraber 14 gün evinde boyunca evinde karantinaya girmişti. Ev karantina süreci geçtiğimiz gün biten Şeyma Subaşı, gazeteci Cüneyt Özdemir’e  verdiği özel bir röportajda ise Dominik’te olan Acun Ilıcalı’nın yanında ki kızı Melisa’yı çok özlediğini de anlatmıştı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Melisa Ilıcalı kimdir? Kaç yaşında? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ...

Şeyma Subaşı Ağladığı Anları Paylaştı!..

Ünlü feomen korona virüs sebebiyle kızı Melisa’yı göremediği için çok üzgün olduğunu belirtip ağladığı anların fotoğrafını instagram sayfasından paylaşarak takipçilerini duygulandırdı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Bütün dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgını sebebiyle ünlüler de bu durumdan nasibini alıyor. O ünlülerden biri de fenomen Şeyma Subaşı. Normal şartlarda ülke ülke gezmesi ve gittiği partilerle gündem olan Şeyma Subaşı bugünlerde zamanını evinde geçiriyor.

Şeyma Subaşı, Kızı Melisa'nın Korku Dolu Anlarına Rağmen Kahkaha ...

Şeyma Subaşı; “Mutsuzum Depresyondayım”

İtalyan asıllı sevgilisi Guido Senia ile birlikte İstanbul’da ki evinde olan Şeyma Subaşı, Instagram’dan ağladığı anları hikayesinde şunları yazarak yayınladı..; “Evet güzel oynuyorum dimi Instagram’da sürekli; pozitif olun ve pozitif kalın diye. Gerçekten neden mi kilo verdim, mutsuzum ve depresyondayım. Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum. Nelerin üstesinden geldim ama bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun sana corona!”

İşte Şeyma Subaşı’nın O Paylaşımı;

 

Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler