Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy, Müstehcen Fotoğraflar İçin Harekete Geçti!..

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy, Müstehcen Fotoğraflar İçin Harekete Geçti!..

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, geçen haftalarda bir sosyal medya hesabından kendi fotoğrafının yayınlandığı müstehcen görüntülerin paylaşıldığını gördü. Bir fotoğraf düzenleme programıyla, çıplak bir kadına güzel sunucunun yüzü yapıştırılmış ve resimler sosyal medya’da paylaşılmıştı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy hemen harekete geçerek saygınlığını ve kişisel haklarına zarar veren fotoğraflara erişimin engellenmesini taleb etti. Detaylar Haberimizde..

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz’ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz’ı sildi

Burcu Esmersoy, Müstehcen Fotoğraflar İçin Harekete Geçti!..

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda farklı bir sosyal medya sayfasının kendi resimlerinin yer aldığı müstehcen pozların paylaşıldığını gördü. Bir fotoğraf düzenleme programıyla, çıplak olan bir kadına Burcu Esmersoy’un yüzü yapıştırılmış ve resimler sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı.

Burcu Esmersoy'dan suç duyurusu! - Magazin Haberleri

Burcu Esmersoy; “Fotoğraflara Erişim Engellensin!”

İlk iş Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunan Burcu Esmersoy, açık seçik bu fotoğrafın kim tarafından hazırlanıp yayınlandığının bulunmasını taleb etti. Savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde fotoğrafların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde paylaşıldığı ve altına ahlaksız yorumların yapıldığını söyleyen Burcu Esmersoy’un şikayeti sonrası konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burcu Esmersoy kimdir ?

Savcılık Müstehcen Fotoğraflara Soruşturma Başlattı!..

Burcu Esmersoy, “Söz konusu fotoğraflar saygınlığımı ve kişisel haklarımı zedeleyip manevi olarak varlığıma zarar vermektedir. Bu nedenle fotoğraflara erişim engeli verilmelidir” dedi.

Burcu Esmersoy'dan suç duyurusu! - Magazin Haberleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler