Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz'ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz'ı sildi

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz’ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz’ı sildi

15 ay evli kaldığı Berk Suyabatmaz ile tek celsede boşandıktan sonra arkadaş kalan Burcu Esmersoy, eski eşini takip etmeye devam ederken Suyabatmaz’ın annesini sosyal medya hesabından sildi.

Burcu Esmersoy kimdir ?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yurt dışında nikah masasına oturduğu  iş adamı Berk Suyabatmaz ile 15 ay evli kaldıktan sonra Eylül ayında tek seferde boşandı.Berk Suyabatmaz, boşandıktan kısa bir zaman sonra oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlarken eski eşiyle de dost kaldı. Burcu Esmersoy, Instagram hesabından Suyabatmaz’ı takip ederken eski kayınvalidesini takipten çıkardı.

15 Yılık kayınvalidesini sildi

Suyabatmaz’la Eylül’de boşanan Esmersoy, şimdilerde Berrak Tüzünataç ile Miami’de aşk yaşarken Instagram hesabından eleme yaptı. Esmersoy, Instagram hesabından sebebsiz bir şekilde eski kayınvalidesi Nuray Suyabatmaz’ı takipten çıkardı. Esmersoy’un eski eşini takip ederken Nuray Suyabatmaz’ı takipten çıkarması akıllara “Evlilik kayınvalide yüzünden mi bitti?” sorusunu getirdi.

Berk Suyabatmaz kimdir?

Yeni sevgilisi Berrakla miami’de tatil yapıyorlar

Öte yandan boşandıktan kısa bir süre sonra Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başladı. Çift, şimdilerde Miami’de tatil yapıyor. Tüzünataç ile Art Basel sergisini gezen iş adamı, Tüzünataç’la ayaklarının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler