Ana SayfaDedikoduFurkan Andıç'ın Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi

İlgili Postlar

Furkan Andıç’ın Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi

“Her Yerde Sen” dizisinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın yakınlaştığı söylentileri konuşulmaya başlamıştı. Söz konusu iddialar, Dilan Deniz Çiçek ile Aybüke Pusat’ı karşı karşıya getirdi. İlk adım Dilan Çiçek Deniz’den geldi ve Aybüke Pusat’ı sosyal medya hesabından çıkardı.

Dilan Deniz Çiçek kimdir ?

Her Yerde Sen’in başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın Çukur dizisinin Sena’sı Dilan Çiçek Deniz ile ayrılığı sonrası Aybüke Pusat ile yakınlaşması eski iki arkadaşı karşı karşıya getirdi.

Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç’ın 9 ay önce ilişkilerini bitirmişti. Daha sonra Furkan Andıç’ın “Her Yerde Sen” dizisinde rol arkadaşı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı söylenmişti. Bu iddiaların magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından ilk adım Dilan Deniz Çiçek’ten geldi ve Aybüke Pusat’ı hesaplarından çıkardı.

Aybüke Pusat kimdir ?

“Tatile giderken görüntülenince olanlar oldu”

2014 senesinde  katıldıkları Türkiye Güzellik Yarışması’nın kampında tanışan Dilan Deniz Çiçek ve Aybüke Pusat, yakın arkadaş oldular. Sonrasında oyunculuğutercih ettikleri için aynı ortamlarda dolaşmaya başladılar. Dilan Çiçek Deniz bir dizi setinde tanıştığı Furkan Andıç ile bir yıl aşk yaşadı. Kasım 2018’de de ilişkilerini sonlandırdılar. Furkan Andıç geçen haziranda ‘Her Yerde Sen’ dizisinde Aybüke Pusat ile oynamaya başladı.

Senaryodaki aşk gerçek oldu. Ancak çift, Dilan Çiçek Deniz’in tepkisinden çekindikleri için bu konudaki sorulara “Sevgili değiliz, rol arkadaşıyız” diyerek kaçamak cevaplarda bulundular.

Ancak geçen hafta havalimanında tatile giderken görüntülenince olanlar oldu.

Furkan Andıç kimdir ?

Karşılıklı olarak sosyal medya hesaplarından çıktılar

Aşk iddialarının ardından ilk adım Dilan Deniz Çiçek’ten geldi. Yakın arkadaşı Aybüke Pusat’ı Instagram hesabından takipten çıktı. Daha sonra Aybüke Pusat da Dilan Deniz Çiçek’i takibi bıraktı. Posta’da yer alan habere göre sosyal medyada Aybüke Pusat’a “Arkadaşının eski aşkını aldın. İçin rahat mı?” diye söylendi.

Furkan Andıç’a “ara bozucu” mesajları geldi

Dilan Çiçek Deniz’e “Hem dostunu hem de eski sevgilini silmek ne zor” şeklinde yorumlar geldi. Furkan Andıç’a da ‘ara bozucu’ mesajları yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler