Ana SayfaDedikoduÇukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

İlgili Postlar

Çukur 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı: Kemal vuruluyor

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Çukur’un 79. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanında Azer’i gören Yamaç, elindeki silahları yere bırakarak adeta ölüme kafa tutuyor. Fragmanın geri kalanında, Yamaç’ı korumak için kendisini kurşunların önüne atan Kemal, vuruluyor.

Ay yapım imzalı Çukur dizisinin 3. sezon 12. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Azer’i karşısında gören Yamaç, elindeki tabancaları yere atıyor. Azer’in ateş edeceğini fark eden  ve Yamaç’ın önüne geçen Kemal, vuruluyor. Yamaç, kollarında tuttuğu Kemal’in “Kardeş miyiz, Can mıyız, Tek miyiz” sözleri üzerine gözyaşlarına boğuluyor.

Çukur’un yeni bölüm ilk fragmanında, Timsah ile Yamaç’ın silahlı düello sahnesi nefesleri keserken, Koçovalıların vurulması izleyicileri şoka uğratıyor. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı fragmanda Yamaç, “Artık öl” diyerek bağıran Timsah’a, “Becerebiliyorsan becer. Sen de kurtul ben de kurtulayım” sözleriyle yanıt veriyor Timsah’a.

Koçovalılar vuruluyor

Vartolu’nun “Duydum ki ateş ediyormuşsunuz. Ettirmem. Burada yalnızca ben ateş ederim ben.” sözleriyle çatışmanın ateşini arttıryor. Fragmanın sonunda Koçovalıların vurulması ise izleyicileri şoka uğratıyor.

Çukur’un 78. bölümünde neler oldu ?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 11. bölümünde Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratırken, bütün Çukur korku içinde Koçovalılardan yardım bekledi. Yamaç, Çukur’un kızlarını bulmak için tüm mahalle ile birlikte hareket etti. Mahalleliler de bütün İstanbul’a dağılıp Koçovalılara yardımda bulundu. Yamaç, Aliço’nun yardımıyla Azer’in himayesindeki Bülent’in zaafını bulmaya çalıştı. Mahalle İstanbul’un altını üstüne getirirken Vartolu sonunda hapisten çıktı. Cumali, Çukur’un kızlarına hata yapan Nahit’e gereken dersi verirken, Azer’in kardeşi Kadir’i aldı. Yamaç ise Bülent’in herkesten sakladığı paralarına ulaştı ve karşılığında Çukur’un kızlarını istedi. Akın, Timsah’ı harekete geçmesi için cesaretlendirirken, Azer ve Yamaç arasındaki gerilim giderek çoğaldı. Cumali’nin kızları bulmak için gittiği depo, Selim’in ise Bülent bulmak için gittiği ev boş çıkınca ikisi de oyuma geldiğini anladı. Timsah’ın ölmediğini öğrenen Yamaç ise yalnız  başına Timsah’ın karşısına çıkmak için harekete geçti. Final sahnesinde ise Timsah, Yamaç’ı tuzağa düşürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler