Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Sıla, sevgilisi Hazer Amani'nin aşçılığına laf ettirmedi

İlgili Postlar

Şarkıcı Sıla, sevgilisi Hazer Amani’nin aşçılığına laf ettirmedi

 Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu, bir süre önce aşk yaşamaya başladığı ünlü şef Hazer Amani’nin aşçılığına toz kondurmadı. Sevilen sanatçı “Yemek konusunda hanginiz daha iyisiniz?” sorusuna Hazer’e bu konuda laf etmek namussuzca olur” cevabını verdi.

Ünlü sanaçı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz kış aylarında arabada sarmaş dolaş yakalandığı şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözler önünde yaşayan ikilinin aşkları dolu dolu devam ediyor.Sıla, katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorularını cevaplarken Amani’ye söz ettirmedi.

Sıla Gençoğlu kimdir ? 

Sevgilisini yere öğe sığdıramadı

Geçtiğimiz günlerde bir davette gazetecilerle  ayaküstü muhabbet eden ünlü sanatçı, gazetecilerin, “Yemek konusunda hanginiz daha iyisiniz?” sorusu karşısında sevgilisini yere göğe sığdıramadı.

Hazer Amani kimdir ?

“Laf etmek namuzssuzca olur “

Başarılı sanatçı soruya “Yani işte. O Egelilikten kaynaklı. Ben enginar, kereviz gibi şeyleri iyi yaparım ama Ama Hazer’e bu konuda laf etmek namussuzca olur. Ne yapsa çok çok iyi yapıyor. Mesleği yani. Çok iyi bir profesyonel” yanıtını verdi.

Öpüşürken görüntülendiler

Geçtiğimiz ay konser için yavru vatan Kıbrıs’a giden Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu, havalimanında öpüşürken objektiflere yakalanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler