Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen, Evde Kal Akımına El Dansıyla Damga Vurdu!..

İlgili Postlar

Fahriye Evcen, Evde Kal Akımına El Dansıyla Damga Vurdu!..

Şu sıralar televizyona ara verip, oğlu Karan’la yakından ilgilenen güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya sayfasının hikaye bölümünden Evde Kal mesajı vererek yaptığı el hareketleriyle Ebru Akel’e meydan okudu. Akıma ünlüler katılmaya başlarken tüm Detaylar Haberimizde..

Fahriye Evcen’den Koronavirüs Değerlendirmesi Dikkat Çekti!

Fahriye Evcen, Evde Kal Akımına El Dansıyla Damga Vurdu!..

İki yıl önce meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine giren ve Nisan ayında oğulları Karan’ı kucağına alan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya sayfasının hikaye kısmından takipçilerine evde kal mesajı vermek için el dansıyla akım başlattı.

Fahriye Evcen kimdir?

Fahriye Evcen'i üzen haber! Babasının hastalığı nüksetti ...

Fahriye Evcen El Dansıyla Meydan Okudu!..

Tüm dünya ya hızla yayılan ve sonunda Türkiye’ye  de gelen Korona virüsün salgını ardından evinden çıkmayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyada hızla yayılan akımlara o da dahil oldu. Makyajsız yüzü ile kamera karşısına geçen ve el dansı ile takipçilerinin gönlünü çelen Fahriye Evcen, sunucu Ebru Akel’e meydan okumayı da ihmal etmedi. Sosyal medya hesaplarını çok fazla kullanmayan Fahriye Evcen meydan okuduğu el dansı videosu kısa sürede sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşımı yapıldı.

“Lütfen Evde Kal, Hayat Eve Sığar”

Korona virüs Salgını sebebiyle tüm vakitini oğulları Karan ile evde geçiren ünlü çift, önceki gün evlerinde birlikte poz vererek “Lütfen evde kal, hayat eve sığar” demiş ve ünlü ikilinin uzunca bir aradan sonra beraber verdikleri bu poz, 1 milyon 100’den fazla kişi tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Instagram hesaplarındaki akımlara uyan Fahriye Evcen, el dansıyla Ebru Akel'e meydan okudu

İşte Fahriye Evcen’in Evde Kal Mesajı Verdiği El Dansı Videosu;

 

 

Instagram hesaplarındaki akımlara uyan Fahriye Evcen, el dansıyla Ebru Akel'e meydan okudu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler