Ana SayfaÜnlülerSalgından Kaçan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Bakın Nereye Gittiler..

İlgili Postlar

Salgından Kaçan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Bakın Nereye Gittiler..

Magazin camiasının en doğal ünlü çiftlerinden Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, hızla yayılarak ve tüm dünyayı kıskıvrak yakalayan Koronavirüs salgınından korunmak için önlemlerini alıp uzaklaştılar. Ünlü çift bakın neredeler? Detayı Haberimizde..

Salgından Kaçan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Bakın Nereye Gittiler..

Genellikle yaz aylarını karavanlarıyla Ege’yi turlayarak geçiren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, karantina günlerinde de geleneği bozmayarak ilerlediler. Geçtiğimiz gün eşi Kadir Doğulu ile kaldıkları Bodrum’daki kır evinden bir pozunu paylaşan güzel oyuncu Neslihan Atagül, adeta mutluluk aşıladı. Başarılı oyuncunun hamak üzerinde verdiği poz çok kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’e “Karantinanın en doğal halini bulmuşsunuz” şeklinde yorumlar yağdı. Ünlü ikili, buldukları her fırsatı değerlendirip kendilerini doğaya atıyorlar.

Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

Tüm dünyadaki Koronavirüs salgını hızla yayılırken, tüm dünyada “evde kal” çağrıları yükselmeye devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Tatlıtuğ da bu ölümcül virüsten korunmak amacıyla şu sıralar Kemerburgaz’da, orman içinde bulunan evlerine kapanan ünlü çift, yaklaşık 2 haftadır evden dışarı çıkmıyor ve dış dünyayla ilişkilerini tamamen kesmiş durumdalar. Evlerine de kimseleri kabul etmeyen ünlü ikili, yakınlarıyla sadece telefon da görüşüyor. Doğa hastası olan ve hayvanları çok seven Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Tatlıtuğ, günlerini köpekleriyle ilgilenerek, film izleyerek ve hayvan kurtarma ekiplerine yardım ederek geçiriyorlar.

Başak Dizer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler