Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin Yeni Mesleğine İnanamayacaksınız!..

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Yeni Mesleğine İnanamayacaksınız!..

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, kızları Deren, Derin ve ağabeyi Sühan ile aynı evde karantinada kalıyorlar. Korona virüs’ün hızla yayılmasıyla karantina evinde hasret gideren Samyeli ailesi, Fırsat bu fırsat diyerek hem birlikte kalıyorlar hem de beraber spor yaparak eğleniyorlar. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli’nin Makyajsız Fotoğrafı Takipçilerini İkiye Böldü!..

Defne Samyeli’nin Yeni Mesleğine İnanamayacaksınız!..

Korona virüs tedbirleri içeriğinde Berberlerin de kapalı olduğu şu dönemde saç tıraşı olamayan Sühan Samyeli’nin imdadına kız kardeşi Defne Samyeli yetişdi. Abi Sühan Samyeli, tıraş olmadan önceki ve daha sonraki görüntülerini sosyal medya hesabından “Saçlar papaz gibi olunca ürkerek de olsa kendimi kardeşime emanet ettim” notuyla paylaştı..

Her fırsat bulduğunda estetik yaptırmadığını ve doğal olduğunu anlatmaya çalışan Defna Samyeli, bugün makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Defne Samyeli makyajsız pozuna “Atalet ve rehavet günleri” notuyla paylaşarak gündem oluşturmuştu. Şimdi ise berberlik zanaatindeki ustalığıyla magazin gündemine yerleşti..

Ünlülerin Saç Traşlarını Artış Eşleri Yapıyor!..

Ünlü oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Hamdi Alkan, geçtiğimiz hafta saç kesimlerini yapan eşlerinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, yoğun ilgi görmüşler..

İşte Defne Samyeli’nin Berberliği Konuşturduğu Saç Traşı;

Defne Samyeli'nin Saç Traşı
Defne Samyeli’nin Saç Traşı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler