Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Eski Eşi Harun Tan, Mezarlıkta Öfke Kustu!!.. 

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Eski Eşi Harun Tan, Mezarlıkta Öfke Kustu!!.. 

Ünlü model Ebru Şallı ile evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Pars’ın hayata veda etmesiyle kahr olan iş adamı Harun Tan, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla mezarlıkta yaşananlarla alakalı öfke kustu. Pars’ın naaşını takip edip mezarlığa kadar gelip fotoğraf çekmek isteyen magazin gazetecilerine verdi veriştirdi.. Acılı baba Harun Tan’ın paylaşımının Detayları Haberimizde..

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!…

Ebru Şallı’nın Eski Eşi Harun Tan, Mezarlıkta Kime Öfke Kustu?..

Eski model Ebru Şallı ve iş adamı Harun Tan’ın küçük oğulları Pars, lenfoma tedavisi hastalığının tekrarlaması üzerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acılı baba Harun Tan, dün Kilyos’ta son ebedi istirhatine uğurlanan minik Pars’ın mezarına kadar ilerleyerek fotoğraf çekmek isteyen magazin gazetecilerine “Leşe üşüşen kargalar gibisin” ifadeleriyle hüzne boğuldu..

Harun Tan kimdir?

Harun Tan ve Oğlu Pars
Harun Tan ve Oğlu Pars

Harun Tan; “Leşe Üşüşen Kargalar Gibisiniz”

Evlat acısnı yüreğine kadar hisseden iş adamı Harun Tan, dün defin esnasında Kilyos Mezarlığı’na kadar gelerek görüntü çekmek isteyenlere “İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnuna kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık” ifadeleriyle paylaşımını yaptı.

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!.. 

Harun Tan, Eski Eşine Desteğini Esirgemedi!..

İş adamı Harun Tan ile ünlü model Ebru Şallı’nın 9 yaşındaki evlatları küçük Pars, dün ebedi istirhatine uğurlandı. Pars’ın cenazesin de eşinin desteğiyle zorlukla ayakta durduğu görülen Ebru Şallı’nın Pars’ın mezarının başına oturup ağladığı resim ise görenlerin yüreklerini dağladı. Cenaze töreninde hüznünden ayakta durmakta zorluk çeken Ebru Şallı’yı eşi Uğur Akkuş ve Pars’ın babası eski eşi Harun Tan, bir an olsun yalnız bırakmayarak manevi desteklerini esirgemediler.

Ebru Şallı Kimdir

Harun Tan'ın Öfke Yüklü O Paylaşımı
Harun Tan’ın Öfke Yüklü O Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler