Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu’nun Yeni klibindeki Sürpriz İsim!..

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun Yeni klibindeki Sürpriz İsim!..

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu’nun korona virüsü sebebiyle zor günler geçirenlere moral olsun diye oturup yazdığı Bizimdir adlı parçasının klibinde ünlü sanatnda sürpriz bir isim de vardı..Özel hayatıyla gündemden hiç düşmeyen sürpriz isim ve Kenan Doğulu klibinin detayları Haberimizde..

Kenan Doğulu Yeni Şarkısı ‘Bizimdir’ İle Birlik Beraberlik Mesajı Veriyor!

Kenan Doğulu’nun Yeni klibindeki Sürpriz İsim!..

Ünlü müzik adamı Kenan Doğulu, tüm dünyadaki korona virüsü salgını günlerinde herkese moral olsun diye Bizimdir şarkısını bugün dijital platformlarda yayınlamayı düşünüyordu.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat kimdir?

Bizimdir Klibinde Birbirinden Ünlü İsimler Var!..

Bizimdir parçasının klibinde, birbirinden ünlü sanatçılar var. Uğur Yücel, Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola ve Belçim Bilgin gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı klipte en dikkat çekici isim ise Kenan Doğulu ile çalkantılı bir evlilik dönemi yaşayan güzel oyuncu Beren Saat yer alıyor. Geçen sene büyük problemler atlatan ve boşanacakları öne sürülen ünlü ikili, bu kez Bizimdir  adlı klipte sürpriz yaparak bir araya geldiler.

Uğur Yücel kimdir?

Demet Akbağ Kimdir?

Kenan Doğulu; “Yalnız Olmadığımızı Hissetmek İçin Bizimdir’i Paylaşmak İstedim”

Ezgi Mola Kimdir?

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu, Bizimdir adlı yeni şarkısı için “Bu zamanda biraz moral verebilmek ve yalnız olmadığımızı hissetmek için eseri paylaşmak istedim” ifadeleriyle açıklama yaptı.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Belçim Bilgin kimdir?

İşte Kenan Doğulu’dan Bizimdir…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler