Ana SayfaÜnlülerSercan Yıldırım Aşkına Karşılık Bulabildi Mi? Nisa Ne Cevap Verdi?..

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım Aşkına Karşılık Bulabildi Mi? Nisa Ne Cevap Verdi?..

Survivor 2020 yarışmacıları Ünlülerden Sercan Yıldırım ile Gönüllülerden Nisa Bölükbaşı son zamanların en çok konuşulan ünlüleri arasında geliyor. Tv8 televizyonlarında sevilerek izlenen Survivor’da birbirleri ile diyaloglarıyla dikkatleri üzerine çeken Nisa Sercan ikilisi sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmüyor. Son olarak yarışmanın 49. bölümünde en belirgin gözle görülür Nisa Sercan diyoloğu oldu. Sercan Yıldırım Aşkına Karşılık Bulabildi Mi? İşte Detaylar Haberimizde..

Acun’dan Survivor’da Sercan ve Nisa Aşkına İlk Yorum..

Sercan Yıldırım Aşkına Karşılık Bulabildi Mi? Nisa Ne Cevap Verdi?..

Survivor yarışmacılarından Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı sosyal medyada en çok konuşulan ikililer arasında geliyor. Survivor Sercan Nisa konuşması u hafta yarışmanın 49. bölümüne damgasını vurdu. Haftalardır konuşulan Sercan Nisa’dan mı hoşlanıyor?’ sorusu da bu anlamda yerine oturmuşa benziyor..

Sercan Yıldırım Kimdir?

Sercan İle Nisa Konuşmasında Neler Oldu?

Sercan Nisa ile konuşmak istediğini söyledi ve ünlü ikili özel bir yere geçip sohbet etmeye başladılar. Sercan Nisa’ya hissettiği duyguları anlattı. Nisa ise Sercan’a yanıt olarak ‘Seni Ersin abi gibi görüyorum’ şeklinde söyledi. Ünlü ikilinini bu diyaloğu sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulacak gibi gözüküyor..

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Survivor’da Sercan Nisa’ya Açıldı mı?

Survivor Sercan’ın bardağı olduğu öne sürülen bardağın üstünde S ve N harflerin olması gündeme taşınmıştı. En son Survivor açık artırma oyununda yarışmacı Sercan’ın Nisa’ya yaptığı küçük jest ise iddiaları kuvvetlendirmişti.

Sercan Yıldırım’ın Eski Sevgilileri

Olayla ilgili yapımcı Acun Ilıcalı,‘ Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem’ şeklinde görüşünü açıklamıştı..

İşte Sercan İle Nisa’nın O Konuşması;

https://www.youtube.com/watch?v=NEbrZ5g9348

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler