Ana SayfaDedikoduSercan Yıldırım'ın Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım’ın Eski Sevgilileri

Bu yıl Survivor yarışmasıyla ekranlara gelen Sercan Yıldırım’ın Nisa’ya olan hisleri artık herkesçe biliniyor. Ama Sercan Yıldırım’ın gönlünü Nisa’ya kaptırması ünlü futbolcunun eski sevgililerinin de gündem konusu olmasına neden oldu. Bizde sizler için geçmişte sık sık çapkınlıklarıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım’ın eski sevgililerini sizler için araştırdık. İşte Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri;

Helin Avşar

Estetik Yaptırmadığını İddia Eden Helin Avşar'ın Büyük Değişimi
Helin Avşar

2010 senesinde mesleğinin zirvesindeyken Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar‘la gündeme gelen Sercan Yıldırım gündeme damgasını vurmuştu. O dönemlerde 19 yaşında olan Sercan Yıldırım’ın, 30 yaşındaki Helin Avşar’ı üniversite öğrencisi olan Seda Parseker ile aldatması üzerine ilişkileri son bulmuştu. Bu ayrılığın ardından Helin Avşar depresyona girmişti.

Helin Avşar Kimdir?

Ceyda Ateş

Ceyda Ateş kimdir
Ceyda Ateş

Sercan Yıldırım’ın, kariyerinin zirvesindeyken ilişki yaşadığı bir diğer güzel ise, oyuncu Ceyda Ateş. Helin Avşar ile ayrıldıktan sonra Ceyda Ateş ile birliktelik yalayan Sercan Yıldırım’ın bu aşkı pek de uzun sürmemişti.

Ceyda Ateş Kimdir?

Ece Erken

Ece Erken Haftalar Sonra Özür Diledi!
Ece Erken

Evet yanlış okumadınız. Ece Erken‘le Sercan Yıldırım 2011 senesinde bomba bir iddiayla gündeme gelmişti. İstanbul gecelerinde magazin radarına yakalanan ikilinin arasındaki yaş farkı büyük bir eleştiri konusu olmuştu

Ece Erken Kimdir?

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay'dan İlişki Açıklaması!
Tuvana Türkay

2011 senesinin sonlarına doğru gönlünü oyuncu Tuvana Türkay‘a kaptıran ünlü futbolcunun ilişkisi bir buçuk yıl sürdü. İkili ilişkilerinin neden bittiğini asla açılmamıştı. Ayrılıktan bir süre sonra Tuvana Türkay milli futbolcu Alper Potuk ile uzun süreli bir ilişki yaşamış çiftin ilişkisi Alper Potuk ve Sercan Yıldırım dostluğunu bitirmişti.

Tuvana Türkay Kimdir?

Pelin Sönmez

Pelin Sönmez kimdir?
Pelin Sönmez

Bir dönem manken Pelin Sönmez‘le aşk yaşayan Sercan Yıldırım bu ilişkisini gözlerden uzak tutmaya çalışmıştı.

Pelin Sönmez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler