Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

Bir süredir sevilen popçu Hadise ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Kaan Yıldırım özel hayatı hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle çıkan haberlerle de gündeme gelen Kaan Yıldırım iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı. İşte Kaan Yıldırım’ın o açıklaması;

Aynı Evde Kalıyorlar

Şubat ayında Hadise’yle birlikte olduğu bir fotoğrafla ortaya çıkan Kaan Yıldırım aşk dedikodularına herhangi bir açıklama yapmasa da, Hadise’nin sosyal medya hesabından yaptığı göndermeler ikili hakkında çıkan haberleri doğrular nitelikteydi. İlişkileri ortaya çıktıktan çok kısa bir süre sonra ciddi kararlar almaya başladıkları söylenen çiftin çoğunlukla aynı evde kaldıkları ve ailelerini tanıştırmaya karar verdikleri gündeme gelmişti.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

Hadise Kaan Yıldırım’ın Evinden Neden Ayrıldı?

Uzun bir süredir aşk hayatında yüzü gülmeyen ünlü popçunun Kaan Yıldırım’la mutluluğu sevenlerini de çok mutlu etti. Yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından çiftin karantinayı birbirlerinin yanında geçirdikleri anlaşılmış ancak sonrasında Hadise‘nin kendi evine geçmesi kafaları karıştırmıştı. Ancak daha sonrasında Kaan Yıldırım’ın köpeğini gezdirmek için sık sık yürüyüşe çıkmasının Hadise’yi çok endişelendirdiği ve bu yüzden de ünlü şarkıcının kendi evine geçtiği öğrenildi.

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

Hadise’yle yaşadığı aşkla uzun bir süredir gündemden düşmeyen Kaan Yıldırım‘ın geçtiğimiz gün aile üyelerini sosyal medya hesabında takipten çıkması kafaları karıştırdı. Ailesiyle küstüğü iddia edilen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herhangi bir küslük durumunun söz konusu olmadığını açıklığa kavuşurmuş oldu. Yıldırım durumu “Ailem benim her şeyimdir herkesin olduğu gibi.. Onlaeı takipten çıkmamın tek nedeni onların özelini koruma içgüdüsüydü. Yanlış yorumlanmasını istemem. En kısa zamanda ailelerimizle birlikte sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle.” sözleriyle açıkladı.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kaan Yıldırım'dan Açıklama
Kaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler