Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı "Türk Örfüne Ters Ama" Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı “Türk Örfüne Ters Ama” Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu

Yaptığı her hareketi ile gündem olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Paylaşımları ile sık sık konuşulan Şeyma Subaşı, gece geç saatlerde “Türk örfüne ters ama” dedi, cesur paylaşımlara bulundu. Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyaya yayıldı.

Şeyma Subaşı, Quarantine Pillow Challenge Akımına Uydu!

Şeyma Subaşı “Türk Örfüne Ters Ama” Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu

Şeyma Subaşı Ağlarken Duygulandırdı!

Koronavirüs salgınından dolayı kendisini ev karantinasına alan ve sevgilisi Guido Senia ile geçiren Şeyma Subaşı, bu süreçte yaptıklarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Paylaşımları ile sık sık gündem olan Şeyma Subaşı bunlara bir yenisini daha ekledi. Cesur paylaşımı ile kısa süre içerisinde konuşulan Şeyma Subaşı’nın asıl gündem olan fotoğrafına yazdığı açıklamaydı.

Tepki çektiği için TikTok hesabını kapatan Şeyma Subaşı, yeni dans videosuyla geri döndü

Şeyma Subaşı, cesur pozlarının açıklaması olarak “Yok canım ne sıkılması… İlginizi çekmeye çalışıyorum işte… Instagram kızlarının olayı budur… Bu tarz pozlar her zaman ilgi çeker, takipçi artar ve konuşulursun, siz daha yeni mi keşfettiniz yoksa? ( takılmayın çok yani, senelerdir böyleyim, yapacak bir şey yok ) Bu arada şaka yapıyorum, güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ama gerçekten çok takılmayın bu tarz pozlarıma, arada olur öyle… %40 yabancı olan takipçilerine atıyor diye düşünün, anlıyorum Türk ( örf, adet, gelenek) ters ama işte…” açıklamasıyla çok konuşuldu.

İşte Şeyma Subaşı’nın cesur pozları;

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı "Türk Örfüne Ters Ama" Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu Şeyma Subaşı "Türk Örfüne Ters Ama" Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu Şeyma Subaşı "Türk Örfüne Ters Ama" Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler