Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Ablasına Acun Ilıcalı Tepkisi!..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Ablasına Acun Ilıcalı Tepkisi!..

İnternet fenomeni Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Çağla Altunkaya ile olan fotoğrafını sosyal medyada beğenen ablası Kübra Açıl’a görülmedik tepki gösterdi. Akıllara Acun’nun sevgilisini kıskanıyormu? sorusunu getiren tepki ve Detayları Haberimizde..

Demet Akalı’ndan Şeyma Subaşı’na Beklenmedik Öneri

Şeyma Subaşı’dan Ablasına Acun Aşkı Tepkisi!..

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın annesi ayrıldığı eşi Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden tam 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü yapımcı dün kullandığı sosyal medya hesabından sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nin de içinde bulunduğu bir kareyi yayınlayarak resmen herkese aşkını ilan etti. Paylaşılan fotoğraf karesi Şeyma Subaşı ve ablasının arasını açmışa benziyor.

Şeyma Subaşı “Türk Örfüne Ters Ama” Dedi, Cesur Paylaşımlarda Bulundu

Acun’dan Bir İlk..

Korona virüs salgını dolayısıyla Survivor’un çekimlerinin yapıldığı Dominik’te mahsur kalan yapımcı Acun Ilıcalı, bu dönemi kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle geçirmeyi tercih ediyor. Özel hayatını her zaman basından uzak tutan Acun Ilıcalı, bir ilke imza atarak sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve dostlarıyla tekne turu yaparken çekilen pozunu yayınladı. İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl ise eski eniştesi Acun Ilıcalı’nın sevgilisi ile olan pozunu beğendi.

Şeyma Subaşı Ablasını Bir Kalemde Sildi!…

Şeyma Subaşı ise ablası Kübra Açıl’ın bu fotoğrafı beğenmesine olmadık tepki gösterdi. Her zaman Sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından ablasını takipten çıkardı.

Şeyma Subaşı ablasını takipten çıkardı.
Şeyma Subaşı ablasını takipten çıkardı.

Şeyma Subaşı ablası Kübra Açıl’ı sosyal medya hesabından takipten çıkarırken abla  ise kız kardeşini takip etmeye hala devam ediyor.

Daha Öncede Acun İle Çağla Aşkı Hakkında Konuşmuştu!..

Ünlü yapımcı ile arasında 21 yaş fark olan Şeyma Subaşı, yeni sevgili Ayça Çağla Altunkaya hakkında soruları yanıtsız bırakmak istemişti. Sonra konuşan fenomen, Çağla Altunkaya’nın Acun Ilıcalı’dan 30 yaş küçük olmasına hakkında ise “O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba” ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı, Çağla Altunkaya’nın kendisine benzetilmesi hakkında ise “Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?” şeklinde cevap verdi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler