Ana SayfaDedikoduDemet Akalı'ndan Şeyma Subaşı'na Beklenmedik Öneri

İlgili Postlar

Demet Akalı’ndan Şeyma Subaşı’na Beklenmedik Öneri

Daha önce Şeyma Subaşı’nın söylediklerine pek çok defa gönderme yapan Demet Akalın’ın tüm sözleri yanıtsız kalmıştı ancak ikili arasında bu kez ciddi bir polemik başlayabilir gibi duruyor. Subaşı’nın İtalyan mutfağı ile Türk mutfağını kıyaslaması üzerine Demet Akalı’ndan Şeyma Subaşı’na beklenmedik öneri geldi. İşte Demet Akalı’n herkesi şaşkına çeviren sözleri;

Şeyma Subaşı’nı Öpüşmesiyle Topa Tuttu

Şubat ayında konserini iptal eden Demet Akalın, o dönemde Şeyma Subaşı’nın erkek arkadaşıyla sosyal medyada paylaştığı hikayesinde öpüşmesine “Gel de bu Azerbeycan’a kurban olma… iyi ki tanıdığım güzel dostlar var orada. Biz evde yemek yemeye utanırken; öpüşürken, gezerken story atanlar var… Bugünki konserimizi iptal ettik demeye bile elim varmadı insanın aklına gelmiyor bunu çok büyük meziyetmiş gibi yazmak bile istemedim.” sözleriyle gönderme yapmıştı.

Yastık Akımına Demet Akalın Tepkisi

Karantina günlerinde Şeyma Subaşı‘nın katıldığı “Quarantine Pillow Challenge” akımına pek çok sosyal medya fenomenin katılması ünlü isimlerden de tepki çekmişti. Subaşı’nın paylaşımına karşılık Demet Akalın “Bugün kandil. Oturun, dua edin. Bıktık g… bacak görmekten!” sözleriyle akılıma takılan tüm ünlü isimleri eleştirmişti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Demet Akalı’ndan Şeyma Subaşı’na Beklenmedik Öneri

Uzun bir süredir Şeyma Subaşı’nın sözlerine ve davranışlarına sert sözlerle karşılık veren Demet Akalın bu kez resmen çileden çıktı. Guido Senia ile karantinada olan Şeyma Subaşı’nın YouTube’a yüklediği videoda, “Türk yemekleri, İtalya’nın yemekleriyle yarışamaz. İtalya mutfağı, dünyanın en iyi mutfağıdır.” demesi gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyadan çok tepki alan fenomene Demet Akalın’dan da “Ağzının tadını bilsen burnunun bokunu yerdin.” tepkisi gelmesi herkeste bir şok etkisi yarattı. Bugüne kadar Demet Akalın’a karşı sessizliğini koruyan Subaşı’nın ünlü şarkıcıya yanıt verip vermeyeceği merak ediliyor.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler