Ana SayfaÜnlülerBahar Gelir’den Karantina Klibi

İlgili Postlar

Bahar Gelir’den Karantina Klibi

Fantezi müziğin en sevilen seslerinden Bahar Gelir’den katantina klibi geldi. “Zekai Tunca – 50. Yıl Ustaya Saygı” albümü için yorumladığı “Alın Yazımsın” şarkısına karantina günlerinde klip çekti. Kendi evinde kamera karşısına geçen sanatçı, klibinde yer verdiği sahnelerle tüm Türkiye’ye “evde kal” çağrısı yapıtı.

Yoğun İstek Üzerine

Türk sanat müziğinin efsanesi Zekai Tunca’nın meslekteki 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümü, müzik dünyasının usta seslerini bir araya getirdi. Ahmet Özhan’dan Fatih Erkoç’a, Işın Karaca’dan Ferhat Göçer’e çok sayıda ünlü ismi buluşturan albümde, fantezi müziğin başarılı yorumcusu Bahar Gelir de “Alın Yazımsın” adlı şarkıyı seslendirdi. Sözleri İlkan San’a, bestesi Zekai Tunca’ya ait “Alın Yazımsın”, Bahar Gelir’in yorumuyla albümün en sevilen şarkıları arasına girdi. Bahar Gelir, karantina günlerinde olmamıza rağmen sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıya klip çekti.

Hayat Eve Sığar Dedi Klibi Evde Çekti

Bahar Gelir çalışmada ölümcül koronavirüs salgınına karşı önemli mesajlar verdi. Bir sahnede el dezenfektanı kullanan, eldiven ve maske takan Bahar Gelir, hazırladığı pankartlarla da “Evde kal Türkiye”, “Hayat eve sığar” çağrısında bulundu. Bahar Gelir, yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın üstlendiği klip için kendi evinde kamera karşısına geçti. Klibin bir bölümü de sanatçının evinin bulunduğu sokakta çekildi. Geçtiğimiz gün yayınlanan klip ünlü şarkıcının sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Bahar Gelir Kimdir?

Bahar Gelir’den Karantina Klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler