Ana SayfaKimdirBahar Gelir Kimdir?

İlgili Postlar

Bahar Gelir Kimdir?

“Alın Yazımsın” şarkısını dinleyicilerle buluşturan Bahar Gelir kimdir? Bahar Gelir kaç yaşında? Bahar Gelir albümleri neler? Bahar Gelir aslen nereli? Bahar Gelir hangi burç? Bahar Gelir hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bahar Gelir Kaç Yaşında? Bahar Gelir Aslen Nereli? Bahar Gelir Hangi Burç?

Bahar Gelir 28 Mart 1989 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. Aslen Malatyalı olan Bahar Gelir, Koç burcudur.

Bahar Gelir Kimdir?

Bahar Gelir eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü”nü kazanan Bahar Gelir tam bir müzik tutkunudur.  Arkeoloji eğitimi tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi’nde Müzik Cemiyeti eğitimini de tamamlayan Bahar Gelir 2008 yılından beri sahne almaktadır.

2014 senesinde Selami Şahin’le tanışan başarılı müzisyen 2016 senesinde “Eflatun Türküler” projesinde yer almıştır. 2017 yılında “İlla” adını taşıyan ilk albümünü DMC etiketiyle Selami Şahin yönetmenliğinde çıkaran Bahar Gelir’in albümünde Mustafa Sayan, Selami Şahin, Doğuş ve Serdar Ortaç’ın da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir bu sene 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümünde “Alın Yazımsın” şarkısını seslendirmiştir.

Bahar Gelir Albümleri

2017 – İlla

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler