Ana SayfaKimdirHakan Ergün Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Ergün Kimdir?

“Nefret” şarkısını dinleyicilerle buluşturan Hakan Ergün kimdir? Hakan Ergün kaç yaşında? Hakan Ergün albümleri neler? Hakan Ergün hangi burç? Hakan Ergün aslen nereli? Hakan Ergün hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hakan Ergün Kaç Yaşında? Hakan Ergün Aslen Nereli? Hakan Ergün Hangi Burç?

Hakan Ergün 1 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Hakan Ergün, Oğlak burcudur.

Hakan Ergün Kimdir?

Hakan Ergün eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe olan ilgisi çocuk yaşlardan gelen Hakan Ergün, aile sıkıntılarından dolayı liseyi tamamlayamamıştır. 1993 yılında; Üsküdar Musiki Cemiyeti’nden Musiki, İstanbul TRT Radyosu Sanatçısı Murat Biçer’den Şan, TSM Sanatçılarından Yüksel Uzel’in yeğeni Sevda Erbuğ (TSM Sanatçısı)’ndan TSM eğitimi alan Hakan Ergün 1996 yılında tonmaister İlhan Harmancı’nın desteğiyle müzik piyasasına atılmıştır.

Senelerce arkadaşları ile birlikte gönüllü olarak “Barış ve Sevgi Yolculuğu” turnesi ile ilkokullardan, köy meydanlarına Barış Manço anma konserlerinde yer alan Hakan Ergün, 2015 senesinde “Şaşkın” adını verdiği ilk albümünü dinleyicileriyle buluşturmuştur.

Ses rengiyle müzik severlerin beğenisini kazanan Hakan Ergün birçok belediye, dernek ve kuruluş tarafından katkılarından ötürü ödüle layık görülmüştür. Başarılı şarkıcı 2017 senesine dinleyicilerinin beğenisine sunduğu “Kerkük Zindanları” ile büyük bir çıkış yapmıştır. 2018 senesinde “Gibi Gibiyim”i dinleyicilerinin beğenisine sunan Hakan Ergün geçtiğimiz günlerde yeni teklisi “Nefret”i sevenleriyle buluşturmuştur.

Hakan Ergün Albümleri

  • 2020 – Nefret
  • 2018 – Gibi Gibiyim
  • 2017 – Kerkük Zindanları
  • 2015 – Şaşkın
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler