Ana SayfaÜnlülerOzan Güven: Evin Önünde Bekleme Durumları Bitsin

İlgili Postlar

Ozan Güven: Evin Önünde Bekleme Durumları Bitsin

Ozan Güven’in 2011 senesinde bir bar çıkışı muhabirlere küfür etmesi büyük bir zinciri de beraberinde getirdi. Belli zaman aralıklarıyla muhabirler tarafından köşeye sıkıştırılan Ozan Güven geçtiğimiz hafta köpeğinin tuvaletini yapması için kapısının önüne çıkan ünlü oyuncu muhabirlerle karşılaşınca tepki göstermişti. Geçtiğimiz gün Zafer Algöz ve Can Yılmaz’ın “Burda Olan Burda Kalır” programına konuk olan Ozan Güven “Evin önünde bekleme durumları bitsin” dedi. İşte Ozan Güven’in o açıklaması;

“Banane Lan Cem’den”

Geçtiğimiz haftalarda köpeğini tuvaletini yapması için kapı önüne çıkaran Ozan Güven kapısının önünde muhabirleri görünce büyük bir şok yaşadı. Bir muhabirin direk “Geçtiğimiz gün komşunuz Cem Yılmaz’ın bahçesinde yangın çıktı” sorusu üzerine küplere binen Ozan Güven, “Banane lan Cem’den, kapatın kamerayı, çekmeyin, kapatın, kapatır mısın kamerayı. Kapat lan kamerayı. Çek köpeği de çekin ne güzel değil mi?” sözleriyle tepki gösterdi.

Savaş Özbey’in ‘Ozan Güven’in Stockholm sendromu!’ Eleştirisi Çok Konuşulacak!

“Ev Hanımlığı Çok Yorucuymuş”

Bu dönemde kadınları daha iyi anladığını dile getiren Ozan Güven “Sabah evden çıkarken annelerimiz, eşlerimiz, arkadaşları, ‘Akşam ne yapayım?’ derler. ‘Ne yaparsan yap’ denirdi ya… O çok kıymetli bir soruymuş. Bence saat 21.00’de sağlık çalışanlarını alkışlıyoruz ya, saat 20.00’de de evde çalışan bütün kadınları alkışlamamız gerekiyor. Ucu bucağı yok. Bitmiyor iş… Ev hanımlığı çok yorucuymuş.” dedi.

Ozan Güven Kimdir?

Ozan Güven: Evin Önünde Bekleme Durumları Bitsin

Programda geçtiğimiz hafta Ozan Güven ve muhabirler arasındaki tartışmayı hatırlan Zafer Algöz, ironik bir biçimde “Çocuklara ağır konuşmuşsun. ‘Evimin önünde ne işiniz var? Bir de bana ne Cem Yılmaz’dan falan’ demişsin. Ayıp değil mi, neden böyle şeyler söylüyorsun?” sorusunu sorması üzerine Ozan Güven “Evin önü mahrem durumlar… Zaten ben iş dışında herhangi birisinin elinde mikrofon ve kamera olması hasebiyle her şeyine cevap vermek zorunda değilim. Hiçbir zaman da vermedim. Evin önünde kurmayın kampı. Ben evimde rahat edemezsem, nereye gideyim? Evin önünde bekleme durumları artık bitsin. Bunun hiç kimseye faydası yok. Bundan hoşlananlar vardır, onlarla yapabilirler, sonuçta meslekleri… Ben zaten sürpriz sevmiyorum.” yanıtını verdi.

Zafer Algöz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler