Ana SayfaDedikoduEce Erken Hakkında Yine Bir İddia Daha Ortaya Çıktı!..

İlgili Postlar

Ece Erken Hakkında Yine Bir İddia Daha Ortaya Çıktı!..

Evli ve İki çocuk sahibi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ile yaşadığı yasak aşkla magazin gündeminden düşmeyen sunucu Ece Erken cephesinde sular bir an olsun durulmuyor. Sahte bir hesap üzerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’na mesaj gönderdiği iddia edilen ünlü sunucu jet hızıyla yanıt verdi. Ece Erken neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Ece Erken Yasak Aşk Olayları Sonrası İlk Defa Görüntülendi!

Ece Erken Hakkında Yine Bir İddia Daha Ortaya Çıktı!..

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli ve iki evlat sahibi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak ilişki ile tepkileri üzerine çeken ünlü sunucu Ece Erken, ünlü avukatla ilişkisini sonlandırdığını açıklamıştı.

“Ezik, Silik! Soyadını Sil Ulan Utanmaz”

Ancak 41 yaşındaki ünlü sunucu hakkında yepyeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sahte bir sosyal medya hesabı, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’na “Ezik, silik! Soyadını sil ulan utanmaz. Adam seni istemiyor” ifadeleriyle mesajlar gönderdi. Benan Mahmutyazıcıoğlu ise konu hakkında “Fake hesap engellemekten usandım. Bana uzak Allah’a yakın” ifadeleriyle açıklama yaptı. Fake hesapların Ece Erken’e ait görüntülerin yer alması üzerine hesabı ünlü sunucu’nun açtığı öne sürüldü.

Ece Erken Yasak Aşk Olayları Sonrası İlk Defa Görüntülendi!

ece erken fake hesap iddiası
ece erken fake hesap iddiası

Ünlü Sunucu Ece Erken ise konu Hakkında Jet Hızında Açıklamyı Yaptı:

“Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen…) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır……….

Ece Erken kimdir?

Ece Erken; “Küçük Hesapların Yapılması Daha da Üzücüdür”

Ünlü sunucu, sözlerine devam etti;  “Gereken açıklama bizzat olayın tarafı tarafından yapıldıktan sonra bu kadar küçük hesapların yapılması daha da üzücüdür……..

“Hesabı kapatan şahıs ve yazışmaları hakkında da bizzat bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Hesabı kapatmanız demek bulunamayacaksınız demek değildir. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bir kez daha belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler