Ana SayfaÜnlülerEce Erken Yasak Aşk Olayları Sonrası İlk Defa Görüntülendi!

İlgili Postlar

Ece Erken Yasak Aşk Olayları Sonrası İlk Defa Görüntülendi!

Son dönemlerde evli sevgilisi ile yaşadığı aşk sonrası magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri olan ünlü sunucu Ece Erken, haftalar sonrası ilk defa görüntülendi. Ortaköy’de görüntülenen Ece Erken, gazetecilerden kendisine yöneltilen sorulara ne cevap verdi? Detaylar Haberimizde..

Ece Erken’in Eski Eşi Serkan Uçar Neler Söyledi!..

Ece Erken Yasak Aşk Olayları Sonrası İlk Defa Görüntülendi!

Eski Beşiktaş yöneticisi evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ortaya çıkan ilişkisi magazin gündemi alt üst eden Söylemezsem Olmaz magazin programı eski sunucusu Ece Erken, geçtiğimiz hafta evli sevgilisinden ayrıldığını duyurmuşdu. Ünlü sunucu aynı zamanda sosyal medyayı bir süre kullanmayacağınıda söylemişti.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken; “Bundan Sonra Adalet Konuşacak“

Bomba niteliğindeki bu olaylar sonrasın da Ortaköy’de bir market çıkışı magazincilerin objektiflerine yakalanan Ece Erken, muhabirlerin yaşanan bu olaylar ile alakalı sorulan sorulara “Arkadaşlar konuşmuyorum ben gerekenleri mahkemeye verdim. Bundan sonra adalet konuşacak. “ dedi.

Sosyal medya hesabı olan instagram’da 3 milyona yakın takipçisi olan güzel sunucu Ece Erken, evli ve iki evlat sahibi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ile yasak aşkının kamuoyuna bilgilenmesi sonrası gelen sert tepkiler üzerine sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz’dan ağlayarak istifa ettiğini duyurmuşdu.

Sonrasında ünlü sunucu, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine teslim ettiği boşanma davası belgesini programlar aracılığı ile göstererek ilişkilerinin boşanma davasından sonra başladığını ifade etmişti. Fakat boşanma dava belgesinin gerçeği yansıtmadığı öne sürülmüştü.

Ece Erken Özel Hayatıyla İlgili Önemli Kararlar Almaya Devam Ediyor!..

İşte Günler Sonrası Ece Erken;

Günler Sonrası Ece Erken
Günler Sonrası Ece Erken
İşte Günler Sonrası Ece Erken
İşte Günler Sonrası Ece Erken

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler