Ana SayfaÜnlülerEce Erken'in Eski Eşi Serkan Uçar Neler Söyledi!..

İlgili Postlar

Ece Erken’in Eski Eşi Serkan Uçar Neler Söyledi!..

Evli ve iki evlat babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla magazin gündeminde haftalarca konuşulan sunucu Ece Erken, en son şarkıcı Seren Serengil’den olaylı boşanan şarkıcı Yaşar İpek hakkında bomba açıklamalarda bulunmuştu. Sonrasında gelen eleştirilerin peşinden Ece Erken için eski eşi ve oğlunun babası Serkan Uçar neler söyledi. İşte Detaylar..

Ece Erken Özel Hayatıyla İlgili Önemli Kararlar Almaya Devam Ediyor!..

Ece Erken’in Eski Eşi Serkan Uçar Neler Söyledi!..

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı ilişkiyle tepki çeken ve geçtiğimiz hafta ilişkisini sonlandırdığını açıklayan sunucu Ece Erken, şarkıcı ve sunucu Seren Serengil’den olaylı bir şekilde boşanma sürecine giren şarkıcı Yaşar İpek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ece Erken kimdir?

Şarkıcı Yaşar İpek’in, Seren Serengil’in çocuğunu düşürdüğü yaz döneminde kendisine sosyal medya üzerinden mesaj attığını itiraf eden Ece Erken, en son gelen eleştirilerin peşinden sosyal medya hesabından son bir paylaşım daha yaptı.

Oğlu Eymen ile dans ettiği zamanların videosunu paylaşan ve belli bir  süre sosyal medyayı kullanmayacağını söyleyen güzel sunucu, bu paylaşımına şu mesajını yazdı..

Ece Erken; “Sosyal Medyaya Girmeyeceğiz Bir Süre..”

“Sevenlerimize; sağlıklı, iyi ve mutluyuz. Diğerleri pek de önemli değil. Doğum günümde görüşmek üzere. Sosyal medyaya girmeyeceğiz bir süre. Bizden sevgiler. Yine baharlar gelecek hepimiz için.”

Bu videolu paylaşım sonrasında sunucu Ece Erken’e, 2015 senesinde şiddet ve geçimsizlik öne sürülerek boşandığı ve Eymen’in babası Serkan Uçar destek verdi.

Serkan Uçar; “Benim Bildiklerim Bana Yeter”

Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar, paylaşımına “Benim bildiklerim bana yeter” yorumununu yazarak büyük bir destekde bulundu.

Son Dakika!!!… Ece Erken’den Bomba Yaşar İpek İtirafı Geldi…

Ece Erken; “Serkan Allah Razı Olsun”

Sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar için, “Serkan Allah razı olsun. Eymen seni çok özledi” sevabını yazdı.

Evli ve iki evlat babası Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişki yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulan sunucu Ece Erken’in, sevgilisinin ve onun eşinin arabalarının yan aynalarını kırdığı video ortaya çıkmış ve bunun üzerine ünlü sunucu, işi olduğu Söylemezsem Olmaz magazin programından istifa ettiğini açıklamıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler