Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!!!... Ece Erken'den Bomba Yaşar İpek İtirafı Geldi...

İlgili Postlar

Son Dakika!!!… Ece Erken’den Bomba Yaşar İpek İtirafı Geldi…

Son zamanlarda evli ve iki evlat çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla magazin gündemden hiç eksik olmayan sunucu Ece Erken, Seren Serengil’den olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Yaşar İpek hakkında olay itiraflarda bulundu. Ünlü sunucu neler neler söyledi? Detayları Haberimizde..

Son Dakika!..Ece Erken Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Son Dakika!!!… Ece Erken’den Bomba Yaşar İpek İtirafı Geldi…

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sunuculuğunu yaptığı olduğu Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında sunucu Ece Erken ile avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun tartışmalı aşkları hakkında yorumlar yapmıştı..

Seren Serengil kimdir?

Sunucu Seren Serengil’in Ece Erken hakkındaki bu açıklamalarından sonra bazı sosyal medya kullanıcıları, bir dönem Ece Erken’in sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programın da, şarkıcı Yaşar İpek ve Seren Serengil’in konuk olduğu anlar yayınlandı.

Seren Serengil’e Tuzakmı Kuruldu!!!…

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafı Şaşırttı!..

Şarkıcı Yaşar İpek ile Ece Erken’in göz göze geldiği anlar dikkatlerden kaçmazken ünlü ikilinin uzun uzun birbirlerine baktıkları görüldü. Bu görüntülerin hızla sosyal medyada yayılmasından sonra sunucu Ece Erken, Instagram hesabından yaptığı açıklamada bomba ifadeler kullandı.

Ece Erken; ” Oyuna Geldi”

Şarkıcı Yaşar İpek’in, geçtiğimiz yıl Seren Serengil çocuğunu düşürdüğü dönemlerde kendisine mesaj attığını ileten Ece Erken, şöyle devam etti;

Mesajı Görür Görmez Seren’i Aradım!..

“Instagram’dan paylaştığım bir fotoğrafa, ‘Dünyanın en güzel annesi’ yazıp bir de kalp koydu. Görür görmez Seren’i aradım. Seyhan Soylu çıktı telefona. Hemen sildim ve engelledim, oyuna gelmedim. Hiçbir kadının canını bilerek isteyerek yakmadım. Artık başkalarının bilerek yaptıkları pislikleri örtmek beni kullanmasın.”

Seren Serengil;”Daha Önce Niye Çıkarmadınız Bu Görüntüleri?”

Ece Erken’den sonra Seren Serengil de konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

“Peki siz bu adamın mesajlarını ben hamileyken, hastane odasında yatarken niye ortaya çıkarmadınız? Bana yapılan haksızlıklar için bunu o zaman niye yayınlamadınız?……

“Kocamın Ece’ye baktığını, onun da ona baktığını, çocuk doğurmak için ölümlerden döndüğüm, hayatımı riske attığım zaman niye yayınlamadınız, uyarmadınız… Bugün bunu yapıyorsunuz…….

Ece Erken kimdir?

Seren Serengil;” Ece Benim Arkadaşım Değil”

……..Hamileyken şiddet gören Seren’i ne zaman korudunuz? Ece benim arkadaşım değil, hiç de olmadı… Hatta programnda Yaşar’ı da korudu birçok kez ama ben bu linçin altında başkalarının ayıbını kapatmak için bir eylem gördü.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler